• Vegetariansk

    Vegetariansk

L Carnitine

Kan gi deg fordeler i trening og forbrenning

Smak
Pakke
Mengde

Kapsler og Aminoer 40% avslag | Ingen kode!

40% på KAPSLER OG AMINOSYRER! Ingen kode - rabatten legges til i kassen automatisk.
25% på alt annet | Bruk koden: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.KJØP NÅ
kr79,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er L Carnitin?

L Carnitin produseres i kroppen fra aminosyrene lysin og metionin. Det syntetiseres i hovedsak i nyrene og leveren, og transporteres ut i kroppen for bruk i annet vev. Man finner de høyeste nivåene i vev som bruker fettsyrer som brensel, for eksempel i skjelett- og hjertemuskulatur.

Fordeler ved L Carnitin

Hver dosering inneholder 1000 mg L Carnitin (2 tabletter). L Carnitin inneholder ikke kunstige fargestoffer, preserveringsmidler, gjær, gluten, stivelse og laktose. Intet tilsatt salt (sodiumklorid) eller sukker. GMO-fri.

Hvem passer L Carnitin for?

L-Carnitin er ideelt for de som vil ha en lettvint kilde til karnitin som kan tas gjennom dagen. Det anbefales å innta 1 dosering av L Carnitin 2-3 ganger daglig, med måltider for best resultat. L-Carntine bør supplere et sunt og variert kosthold.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 1000mg L-karnitin
  • Syntetisert i leveren
  • Høyt nivå i vev som bruker fettsyrer som energi

Anbefalt bruk

Ta 2 tabletter, 1-2 ganger daglig. Tas helst mellom måltider.

Ikke overstig den daglig anbefalte dosen. Dette produktet må ikke erstatte et variert kosthold og aktiv livsførsel. Oppbevares på et tørt og temperert sted, utenfor direkte sollys. Ikke passende i en vegetariansk diett. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

L Karnitin L Tartrat, Mikrokrystallinsk cellulose (Fyllmiddel), Kalsiumkarbonat DC 90% (Fyllmiddel), Magnesiumstearat (Anti-klumpemiddel), Silisiumdioksyd (Anti-klumpemiddel).

Fri fra kunstige farger & konserveringsmidler, gjær, gluten, stivelse & laktose. Ikke tilsatt salt (natriumklorid) eller sukker. Uten GMO.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 tabletter

Serveringer per beholder - 45 (90 tabletter), 90 (180 tabletter)

Næringsinnhold

      Per servering
L-carnitin     1 g

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

4.0

4.0

(2 anmeldelser)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Sortert etter

Stor og god

Generelt:

5

Mixabilitet:

3

Smak:

3

Effektivitet:

5

Pillene er store og krever at du "lærer deg" å innta piller - så litt vanskelig i starten, men ikke noe problem etter en uke. Jeg tar carnitine 2 ganger dagen, og har hatt god effekt av de, spessielt siden jeg ikke klarer smaken av aminosyrer og må ha det i pilleform. Effektiviten er upåklagelig, og jeg har merket stor forskjell på forbrenning og restitusjon, men dette tar notoriøst lang tid, for meg tok det over 2 måneder å merke reel effekt, men etter loading er effektene betydelige! Anbefales!

Passer bra med:

Utenom middag.

Tue May 30 10:32:58 BST 2017 av HH #1 Topp omtalerer

L Carnitine

Generelt:

3

Mixabilitet:

3

Smak:

5

Effektivitet:

4

Min mening: Det som er bra med produktet er at den smaker litt søtt&surt i munnen når jeg skal svelge den med vann. Det som ikke er så bra er at det er ganske vanskelig å svelge hele pillen, for at den er ganske kantet og hard og har ingen kapsel rundt, så jeg må oftest knekke den i flere biter for å lykkes.

Passer bra med:

Vann og jus

Tue Jan 17 08:32:35 GMT 2017 av Rokas

L Carnitine

Velg bilde

L Carnitine
Back to top