• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

L Glutamin

Nye smaker – Fersken og Mango, Sur Bringebær og Cherry Limeade

Smak
Pakke
Mengde

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr69,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hvorfor laget vi L-Glutamine?

Når du begynner å trene, uansett type og varighet, begynner kroppen å bryte ned aminosyrer i muskelvev gjennom en prosess som kalles katabolisme. Det betyr at nivået av aminosyrer kan bli betydelig redusert etter trening, inkludert glutamin som er den rikeste aminosyren i muskelvevet. Kroppen kan ikke syntetisere nok til å fylle lagrene selv og er derfor avhengig av at vi spiser kjøtt, fisk og egg som inneholder denne aminosyren. Det kan være upraktisk umiddelbart etter trening, og det er her vårt produkt kommer inn.

Hva består L-glutamin av?

Vår kosttilskuddspulver er 100% glutamin og kan lett blandes med vann, juice og andre tilskudd som BCCA og proteinpulver.

Hva er nøkkelfordelene?

 • På grunn av sin popularitet blant en rekke idrettsutøvere, fra kroppsbyggere til syklister, er L-Glutamin en av våre bestselgende produkter. Da det finnes naturlig i kjøtt, fisk og egg, gjør det vårt kosttilskudd til et perfekt alternativ for vegetarianere og veganere.
 • Nå tilgjengelig i 4 forfriskende smaker: Sitron & Lime, Appelsin, Sur Eple og Bringebær-lemonade.

Er produktet egnet for meg?

L-Glutamine er et utmerket valg for alle som er engasjert i et langsiktig fysisk treningsprogram, fra amatørsykling til profesjonell bodybuilding. Kroppen din trenger aminosyrer som er byggestenene til å danne nye proteiner.

Når skal jeg ta L-Glutamine?

For maksimal effekt, anbefaler vårt team av dyktige ernæringsfysiologer, en dosering på 5 gram, 1 til 3 ganger daglig; en gang om morgenen, før og/eller etter trening og før sengetid.

Vær vennligst oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

 • Viktig byggesten for nye proteiner
 • Ekstremt populær blant en rekke idrettsutøvere
 • Tilgjengelig i 4 forfriskende smaker

Anbefalt bruk

Ha din foretrukne mengde vann inn i vår shaker. Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, men disse er bare omtrentlige og er ikke en erstatning for et standardisert måleredskap.

 

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Berry Blast-smak: L-Glutamin (87%), Syre (Sitronsyre), Farge (Rødbeteekstrakt & Antocyanin), Smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose).

Blå bringebærsmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E133).

Druesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E129, E133).

Sitron og limesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E110, E133).

Appelsinsmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E110).

Bringebærlimonadesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E129, E133).

Sur eplesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E110, E133).

Tropisk storm-smak: L-Glutamin (87%), Syre (Sitronsyre), Smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose), Farge (Karotener)

Uten smak: L-Glutamin (100%)

Vannmelonsmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E129).

Fersken og mangosmak: L-Glutamin (94%), Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Smakstilsetning, Farger (Tartrazin, Sunset Yellow FCF).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
L Glutamine     4.35 g

 

Næringsinnholdet er basert på Berry Blast-smaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Optimere restitusjonen min.

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

Begynte nettopp bruke Glutamin, og er veldig fornøyd så langt. Kvaliteten er som vanlig topp fra mp..! Bruker det før, under og etter trening for å optimere restitusjonen min.
Passer bra med:
Bruker glutamin i shaken min med en banan, Whey Protein (Stracciatella = awesome), mp instant oats, kreatin og BCAA

Tue Jul 25 17:08:45 BST 2017 av Peter

L Glutamin

Velg bilde

L Glutamin
Back to top