• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

L Glutamin

Nye smaker – Fersken og Mango, Sur Bringebær og Cherry Limeade

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr59,00 kr42,00 Spar: kr17,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hvorfor laget vi L-Glutamine?

Når du begynner å trene, uansett type og varighet, begynner kroppen å bryte ned aminosyrer i muskelvev via en prosess som kalles katabolisme. Glutamin er den mest rikelige aminosyren i muskelvevet, noe som betyr at nivåene kan bli betydelig redusert etter trening. Kroppen kan ikke syntetisere nok til fullt ut å fylle på selv, og konsumere solid mat som kjøtt, fisk og egg som inneholder denne aminosyren kan være upraktisk umiddelbart etter trening.

Hva består L-glutamin av?

Vår supplement pulver er 100% glutamin og kan lett blandes med vann, juice og andre tilskudd, som BCCA og proteinpulver.

Hva er nøkkelfordelene?

 • På grunn av sin popularitet blant en rekke idrettsutøvere fra kroppsbyggere til syklister, er L-Glutamin en av våre bestselgende produkter. Det finnes naturlig i kjøtt, fisk og egg, noe som gjør vår kosttilskudd til et perfekt alternativ for vegetarianere og veganere.
 • Nå tilgjengelig i 4 forfriskende smaker: Lemon & Lime, Appelsin, Sour Apple og Bringebær-lemonade.

Er produktet egnet for meg?

L-Glutamine er et utmerket valg for alle som er engasjert i et langsiktig fysisk treningsprogram, fra amatørsykling til profesjonell bodybuilding. Kroppen din trenger aminosyrer for å bidra med byggesteinene for å danne nye proteiner.

Når skal jeg ta L-Glutamine?

For maksimal effekt, anbefaler vårt team av dyktige ernæringsfysiologer en dosering på 5 gram, 1 til 3 ganger daglig; en gang om morgenen, før og etter trening og før sengetid.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

 • En viktig byggesten for nye proteiner
 • Ekstremt populær blant en rekke idrettsutøvere
 • Tilgjengelig i 4 forfriskende smaker

Anbefalt bruk

Ha din foretrukne mendge vann inn i vår shaker. Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

 

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Berry Blast-smak: L-Glutamin (87%), Syre (Sitronsyre), Farge (Rødbeteekstrakt & Antocyanin), Smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose).

Blå bringebærsmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E133).

Druesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E129, E133).

Sitron og limesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E110, E133).

Appelsinsmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E110).

Bringebærlimonadesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E129, E133).

Sur eplesmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farger (E110, E133).

Tropisk storm-smak: L-Glutamin (87%), Syre (Sitronsyre), Smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose), Farge (Karotener)

Uten smak: L-Glutamin (100%)

Vannmelonsmak: L-Glutamin (87%), Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E129).

Fersken og mangosmak: L-Glutamin (94%), Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Smakstilsetning, Farger (Tartrazin, Sunset Yellow FCF).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
L Glutamine     4.35 g

 

Næringsinnholdet er basert på Berry Blast-smaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet vareire.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L Glutamin

Velg bilde

L Glutamin