• Gluten Free

    Gluten Free

L-Histidin

Viktig kosttilskudd - finnes ikke naturlig i kroppen

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr149,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er L-histidin?

L-Histidin er en aminosyre som kroppen ikke kan produsere selv, og derfor må konsumeres gjennom mat eller som kosttilskudd.

Fordeler med L-histidin

Hver porsjon inneholder 100%L-Histidin, en av kroppens essensielle aminosyrer, trengs av en rekke grunner, inkludert produksjonene av histamin. Histidin kreves av kroppen for å produsere en rekke andre enzymer inkludert Gastrin.

Hvem passer L-histidin for?

L-Histidin er en essensiell aminosyre, og er ikke produsert naturlig i kroppen, og må absorberes fra mat. Det kan finnes i kjøtt, fisk og meieriprodukter i små mengder. Vegetarianere i særdeleshet må ta kosttilskudd som inneholder L histidin, fordi de vil streve med å få riktig mengde fra en dietter som er lav i kjøttinnhold.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Essensiell aminosyre
  • 100% L-Histidin
  • Kroppen trenger L-Histidin for mange funksjoner i kroppen

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 1g, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

uten smak: L Histidin (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/6 ts. (1g)

Serveringer per beholder - 100 (100g)

Næringsinnhold

 Per servering
L-Histidin   1 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L-Histidin

Velg bilde

L-Histidin
Back to top