L-Leucin 1000mg Tabletter

Essensiell aminosyre - helt enkel

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr219,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er leucine tabletter?

Leucine er en essensiell aminosyre som betyr at det ikke kan syntetiseres av kroppen, og derfor må konsumeres gjennom mat eller i annen form.

leucine Tabletter Fordeler

Leucin er én av de tre kjede Amino syrene (BCAA). Dette er ofte funnet i store mengder i mange dyre-baserte matvarer som magert kjøtt, fjærkre og fisk i varierende mengder.

Hvem passer leucine Tabletter for?

leucine Tabletter er ideell for alle som tar del i intens fysisk aktivitet. Disse kan tas enten før eller etter en treningsøkt.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • En essensiell aminosyre
  • En av de foregrenede aminosyrene (BCAA)
  • 1 tablett vil gi 1g Leucin

Anbefalt bruk

Konsumere 2 tabletter, 1-2 ganger daglig. For optimalt resultat ta 45 minutter før treningen, og også legge inn i treningen. En porsjon bør være tilstrekkelig på ikke-trenings dager.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

L Leucine, bulkingmiddels (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemidler (Pharmaceutical Talkum, magnesiumstearat)

Allergener:

produseres i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 tabletter

Porsjoner per beholder - 60 (120 tabletter), 120 (240 tabletter)

Næringsinnhold

Per servering
L-Leucin2 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L-Leucin 1000mg Tabletter

Velg bilde

L-Leucin 1000mg Tabletter
Back to top