• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

L Ornithine HCL

Aminosyre - nødvendig for flere funksjoner i kroppen!

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr309,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

L-Ornithin HCl er en aminosyre som er ansett som en vesentlig del av kostholdet, og er nødvendig for en rekke funksjoner i kroppen. L-Ornithin er nyttig som en byggesten for proteinene som brukes i vekst og reparasjon av vev, og utfører også en rekke prosesser i kroppen, inkludert å opptre som en forløper til hypofysen.

For alle som er engasjert i langsiktig fysisk aktivitet, er det å få riktig kosttilskuddsbalanse helt avgjørende. Kroppen krever riktige typer næringsstoffer for å prestere og utvikle seg riktig, og om disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de uansett nødvendige for mange formål.

L-Ornithin er en naturlig forekommende aminosyre som kan bli funnet i små mengder i en rekke matvarer, inkludert kjøtt og frø. For maksimal effekt er det imidlertid nødvendig å supplere kostholdet med flere kilder til L-Ornithin for å nyte godt av dens fulle effekt.

Aminosyrer som L-Ornithin blir brukt i cellene som byggesteiner for proteiner, som brukes til å reparere og bygge nytt vev. Ornithin har også en rekke andre fordeler som gjør den enda mer nyttig enn andre aminosyrer for alle som driver med trening.

L-Ornithin metaboliseres i kroppen, og dette er nødvendig for å holde vevet smidig og fleksibelt. Det er spesielt nødvendig i hjertet for å opprettholde sunne vev i det kardiovaskulære systemet og sørger for at hjertemuskelen er i stand til å arbeide effektivt.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Naturlig forekommende aminosyre
 • 100% L Ornithine HCL
 • En essensiell del av kostholdet

Anbefalt bruk

Tilsett din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Tilsett deretter 1g, rist og konsumer. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av en nøyaktige vektmål. Mens vi gjør vårt ytterste for å gi tilsvarende nøyaktige mål ved hjelp av våre Myprotein måleskjeer, er disse bare omtrentlige, og ikke en erstatning for en standardisert måleenhet.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et tørt og kjølig sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: L Ornithine HCL (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/2 tsp (1g)

Serveringer per boks - 250 (250g), 500 (500g)

Næringsinnhold

 Per servering
L Ornithine HCL  1 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L Ornithine HCL

Velg bilde

L Ornithine HCL
Back to top