• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

L-Teanin

100% rent - aminosyre fra grønn te

Smak
Pakke
Mengde

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr179,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er L-Teanin?

L-Teanin er en aminosyre som finnes naturlig i grønn te.

Fordeler med L-Teanin

L-Teanin er en naturlig forekommende aminosyre som kan finnes i små mengder i en rekke matvarer. For maksimal effekt er det imidlertid nødvendig å supplere dietten med flere kilder til L-Teanin for å kunne utnytte den fulle effekten. Selv om L-Teanin er funnet i grønn te den ikke inneholder koffein. L-Teanin pulver inneholder 100% L-Teanin.

Hvem passer L-Teanin egnet for?

For alle som er engasjert i en langsiktig fysisk treningsplan, er det å få riktig et balanse i kosttilskudd balansen absolutt nødvendig. Kroppen krever riktig type næringsstoffer for å prestere og utvikle seg riktig, og hvorvidt disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de trengte for mange formål. Som et kosttilskudd anbefaler vi at du konskumerer 200mg, 1 til 2 ganger daglig.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Naturlig aminosyre
 • 100% L Theanine
 • Anbefalt daglig dose: 200mg

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 200mg, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig. Best konsumert på tom mage.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

uten smak: L-Teanin (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 200 mg

Serveringer per beholder - 500 (100g), 1000 (200g)

Næringsinnhold

 Per servering
L-Theanin  200 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L-Teanin

Velg bilde

L-Teanin
Back to top