• Vegetariansk

    Vegetariansk

Mega Green Te Ekstrakt

Viktige næringsstoffer

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr109,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

VIKTIG - Dette produktet endres til en ny tablettform

Hva er Mega Green Tea Extract?

Mega Green Tea Extract er en premium grønn te-ekstrakt produsert fra bladene av en plante kalt Camellia Sinensis. Dette avanserte ekstraktet inneholder 98% totalt polyfenoler og 50% EGCG (Epigallocatechin Gallate). For å forklare det lett gir hver kapsel tilsvarende mellom 8 og 9 kopper grønn te.

Fordeler med Mega Green Tea Extract

Mega Green Tea Extract har lenge blitt brukt i kinesisk medisin. Mega Green Tea Extract inneholder polyfenoler (et bioflavonoid), og det er også en kilde til EGCG.

Hvem er Mega Green Tea Extract egnet for?

Mega Green Tea Extract ier ideell for alle som er involvert i en langsiktig fysisk treningsplan. Kroppen krever riktig type næringsstoffer for å kunne utføre og utvikle seg riktig, og uansett om disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de nødvendig for mange formål. Som kosttilskudd anbefaler vi at du tar 1 tablett daglig.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • En svært konsentrert form av Grønn Te-ekstrakt
  • Totalt 98% av polyfenoler
  • En kilde til EGCG

Anbefalt bruk

Ta 1 tablett daglig. Tas best sammen med mat.

Advarsel: Inneholder koffein. Anbefales ikke for barn eller gravide eller ammende kvinner. Inneholder 36 koffein per servering. Ikke overskrid den angitte anbefalte daglige dosen. Dette produktet bør ikke brukes som erstatning for et variert, balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Grønn te-ekstrakt (12:1), Fyllmiddel (Maltodekstrin), Geleringsagent (HydroxyPropylMethylCellulose).

Allergener:

Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter derav.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 tablett

Serveringer per beholder - 90 (90 tabletter)

Næringsinnhold

  Per servering
Grønn te-ekstrakt 450 mg
Polyfenoler (min. 95%) 67.5 mg
Katekiner(min.65%) 18 mg
EGCG(min. 40%) 4.5 mg
Koffein 36 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Mega Green Te Ekstrakt

Velg bilde

Mega Green Te Ekstrakt
Back to top