• Vegetariansk

    Vegetariansk

Mega Green Te Ekstrakt

Viktige næringsstoffer

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr109,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

VIKTIG - Dette produktet endres til en ny tablettform

Hva er Mega Green Tea Extract?

Mega Green Tea Extract er en premium grønn te-ekstrakt produsert fra bladene av en plante kalt Camellia Sinensis. Dette avanserte ekstraktet inneholder 98% totalt polyfenoler og 50% EGCG (Epigallocatechin Gallate). For å forklare det lett gir hver kapsel tilsvarende mellom 8 og 9 kopper grønn te.

Fordeler med Mega Green Tea Extract

Mega Green Tea Extract har lenge blitt brukt i kinesisk medisin. Mega Green Tea Extract inneholder polyfenoler (et bioflavonoid), og det er også en kilde til EGCG.

Hvem er Mega Green Tea Extract egnet for?

Mega Green Tea Extract ier ideell for alle som er involvert i en langsiktig fysisk treningsplan. Kroppen krever riktig type næringsstoffer for å kunne utføre og utvikle seg riktig, og uansett om disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de nødvendig for mange formål. Som kosttilskudd anbefaler vi at du tar 1 tablett daglig.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • En svært konsentrert form av Grønn Te-ekstrakt
  • Totalt 98% av polyfenoler
  • En kilde til EGCG

Anbefalt bruk

Innta en kapsel daglig. Tas helst med mat.

Advarsel: Inneholder koffein. Ikke anbefalt for barn eller gravide og ammende. Inneholder 11.25 mg koffein per dosering. Ikke overstig den daglig anbefalte dosen. Dette produktet må ikke erstatte et variert kosthold og aktiv livsførsel. Oppbevares på et tørt og temperert sted, utenfor direkte sollys. Ikke passende i en vegetariansk diett. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

Green Tea Extract (20:1), Massebyggere (maltodekstrin), kapsel (gelatin).

Allergener:

Laget på en fabrikk som behandler melke-, soya- egg- og glutenprodukter.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 kapsel

Porsjon per kontainer - 90 (90 kapsler)

Typiske Næringsverdier

      Per porsjon
Grønn Te-ekstrakt     450 mg
Polyfenoler (min. 95%)
    428 mg
Catechins(min.65%)
    293 mg
EGCG     180 mg
Kaffein     32 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Mega Green Te Ekstrakt

Velg bilde

Mega Green Te Ekstrakt
Back to top