Mega Green Te Ekstrakt

98% Polyphenols, 45% EGCG

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr109,00 kr71,00 Spar: kr38,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Mega Green Tea Extract?

Mega Green Tea Extract er et utmerket grønn te-ekstrakt produsert av bladene fra Camellia Sinensis-planten. Dette ekstraktet innheholder 98% total polyfenoler og 50% EGCG (epigallokatekingallat). Dette betyr at hver kapsel inneholder tilsvarende mellom 8 og 9 kopper grønn te.

Fordeler ved Mega Green Tea Extract

Mega Green Tea Extract har lenge blitt brukt som medisin i Kina. Mega Green Tea Extract inneholder polyfenoler (et bioflavonoid), og er også en kilde til EGCG (antioksidanter).

Hvem passer Mega Green Tea Extract for?

Mega Green Tea Extract er passende for alle som har en langsiktig treningsplan. Kroppen trenger riktige ernæringstyper for å yte og utvikles korrekt, og uavhengig av om disse kommer fra kosten eller tilskudd, trenges de på mange områder. Som et kosttilskudd, ta 1 kapsel daglig.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • En svært konsentrert form av Grønn Te-ekstrakt
  • Totalt 98% av polyfenoler
  • En kilde til EGCG

Anbefalt bruk

Innta en kapsel daglig. Tas helst med mat.

Advarsel: Inneholder koffein. Ikke anbefalt for barn eller gravide og ammende. Inneholder 11.25 mg koffein per dosering. Ikke overstig den daglig anbefalte dosen. Dette produktet må ikke erstatte et variert kosthold og aktiv livsførsel. Oppbevares på et tørt og temperert sted, utenfor direkte sollys. Ikke passende i en vegetariansk diett. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

Green Tea Extract (20:1), Massebyggere (maltodekstrin), kapsel (gelatin).

Allergener:

Laget på en fabrikk som behandler melke-, soya- egg- og glutenprodukter.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 kapsel

Porsjon per kontainer - 90 (90 kapsler)

Typiske Næringsverdier

      Per porsjon
Grønn Te-ekstrakt     450 mg
Polyfenoler (min. 95%)
    428 mg
Catechins(min.65%)
    293 mg
EGCG     180 mg
Kaffein     32 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Mega Green Te Ekstrakt

Velg bilde

Mega Green Te Ekstrakt