• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Micellar Kasein

Protein med flere virkeområder

Smak
Pakke
Mengde
25% avslag på alle produkter | Bruk kode: TJUEFEM

25% avslag på alle produkter | Bruk kode: TJUEFEM

Sensommer og på tide å fylle opp med godsaker og trene ute!
- 25% på alt || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 17/08/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr189,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Micellar Kasein?

Micellar Kasein er en langsom frigjørende protein fra melk. Det absorberes langsomt av magen for å tillate en konisk tilførsel av aminosyrer til musklene over en lengre tidsperiode. Dette gjør Micellar Kasein til et ideelt protein kosttilskudd for mellommåltider og før sengetid. Når du sover, er kroppen er normalt utsultet av næringsstoffer, og da kan langsom frigjøring av protein kan være ideelt for restitusjonen natten igjennom.

Fordeler med Micellar Kasein

Denne proteinkilden har en komplett aminosyreprofil og inneholder forgrenede aminosyrer (BCAA). Micellar Kasein har 26g protein per porsjon som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Hvem passer Micellar Kasein for?

Micellar Kasein er ideell for alle som er engasjert i en langsiktig fysisk opplæringsplan der får den riktige kosten balansen er helt avgjørende. Det er også et utmerket kosttilskudd for å øke ditt daglig inntak av protein. Som et kosttilskudd vi anbefaler at du tar det før sengetid eller mellom måltidene, 2-3 ganger per dag.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Bidrar til vekst av muskelmasse
  • Ta før du legger deg eller mellom måltider
  • Protein som frigjøres sakte

Anbefalt bruk

Ha 200-300ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk rett før sengetid for optimale resultater, men kan også tas mellom måltider eller 2-3 ganger om dagen.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer egg, gluten og lignende produkter.

Sjokoladesmak: Micellar Kasein (Melk ) (91%), emulgator (Soya lecitin), kakao, Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Naturlig Banansmak: Micellar Kasein (Melk ) (95%), emulgator (Soya lecitin), Naturlig smak, Farge (Curcumin), søtningsmiddel (sukralose)

Naturlig Sjokoladesmak: Micellar Kasein (Melk ) (91%), emulgator (Soya lecitin), kakao, Naturlig smak, søtningsmiddel (sukralose)

Naturlig Jordbærsmak: Micellar Kasein (Melk ) (95%), emulgator (Soya lecitin), Naturlig smak, Farge (Rødbeter Rød), søtningsmiddel (sukralose)

Naturlig vaniljesmak: Micellar Kasein (Melk ) (95%), emulgator (Soya lecitin), Naturlig smak, søtningsmiddel (sukralose)

Jordbærsmak: Micellar Kasein (Melk ) (95%), emulgator (Soya lecitin), Aroma, Farge (Rødbeter Rød), søtningsmiddel (sukralose)

Uten smak: Micellar Kasein (Melk ) (100%), emulgator (Soya lecitin)

Vaniljesmak: Micellar Kasein (Melk ) (95%), emulgator (Soya lecitin), Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ¼ large scoops (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1 kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1509 kJ/356 kcal 453 kJ/107 kcal 6%
Fett 1.5 g 0.5 g 1%
  hvorav mettet fett 0.9 g 0.3 g 1%
Karbohydrater 4 g 1.2 g 1%
  hvorav sukkerarter 4 g 1.2 g 1%
Protein 76 g 23 g 49%
Salt 0.25 g 0.08 g 1%

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en alternativ smak kan næringsinnholdet variere med opp til 10%.

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

Sortert etter

Kasein i shaken

Generelt:

5

Mixabilitet:

3

Smak:

5

Effektivitet:

5

Bruker den i post workout shaken og også som et kvelds/natttilskudd. Sjokolade er overlegent god på smak og gir en herlig milkshakeaktig smak med melk. Super-shaken min: Salt karamell impact Whey (1 toppet scoop) Sjokolade kasein (1 scoop) Naturell instant oats (1 - 1,5 scoop) ca 400ml melk og 3 stooore isbiter! Shake godt og la stå i 5-10 min. NB: Kan klumpe seg i bunn av shakeren, og det er derfor anbefalt å ta melken oppi først, så ta oppi scoopen med kasein og rist som bare pokker :)

Passer bra med:

Impact Whey, Instant Oats, Melk.

Mon Jun 12 19:42:08 BST 2017 av #1 Topp omtalerer

Micellar Kasein

Velg bilde

Micellar Kasein
Back to top