• Vegetariansk

    Vegetariansk

My Bar Zero - 1 x 65g

Bar med høyt proteininnhold

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr19,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Mybar Zeros er smakende, proteinrik bar perfekt for noen som ønsker et alternativ til protein når du er på farten.

Disse barene er tilgjengelig i 5 fantastiske smaker som inkluderer; Sitron ostekake, sjokolade, Mandel Vanilje, Jordbær Vanilje og Eple Kanel.

Som en alternativ måte å spise de her barene, fjern emballasjen, legg de på et brett og varme dem i en forvarmet ovn i noen minutter, eller sette dem i mikrobølgeovnen i ca 20 sekunder. Det vil gjøre dem om til en myk og klissete bar, perfekt som en proteinrik dessert eller til et kveldsmåltid. Du kan også prøve å legge til peanøtter, cashew, eller mandel smør til barene for å ytterligere forbedre smaken. & Nbsp;

Hver bar gir 20g protein per porsjon som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Mybar Zeros er lav i mettet fett og gir 90% mindre karbohydrater enn en standard protein bar *, noe som gjør dem til den ideelle snacken for å øke protein inntaket. Det høye proteininnholdet i disse barene er hentet fra melkeprotein som bidrar til den eksepsjonelle aminosyreprofilen. I motsetning til mange andre protein barer, er det ingen tilsatt polyoler.

Mybar Zeros er perfekt som en enkel matbit i løpet av dagen eller for å konsumere rundt treningsøktene for å øke protein inntaket. Det er en snack for alle med en søt tann og leter etter en godt smakende, proteinrik bar.

* Sammenlignet med våre HighPro protein barer.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 20g proteiner per bar
  • 90% mindre karbohydrater enn en standard proteinbar*
  • 5 deilige smaker å velge mellom

Anbefalt bruk

Konsumere som en næringsrik snack, 1-2 ganger per dag.

Advarsel: Uegnet for diabetikere. Denne baren inneholder naturlige råvarer. Selv om ekstra forsiktighet er tatt for å fjerne alle steiner, mutter skjell eller stammer fra råvarer, kan noen fortsatt gjenstår.

Lagring : Produktet skal lagres og transporteres i et temperaturområde på 15°C. til 22°C. vekk fra direkte sollys, ekstrem endring av varme, lukt & luftfuktighet.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Kan inneholde soyabønner, peanøtter og produkter av disse. Laget i et anlegg som håndterer hvete, gluten, egg, sesamfrø. For allergener, frø og produkter av disse.

Mandel Vanilje Aromastoff : Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Mandler (10%), Oligofructose, solsikkeolje, aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

Eple Kanel Smak : Melkeprotein, Isomalto-oligo, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, solsikkeolje, Mandler, Eple (3,3%), krydder (0,3%), Salt, Aroma, søtningsmiddel (steviol Glykosider), Farge (betakaroten).

Sjokolade Aromastoff : Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, kakaomasse (8,8%), Kakao korn (4,4%), lav fett Kakao (2,2%), aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

sitron ostekake Smak : Melkeprotein, Isomalto-oligo, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, solsikkeolje, Mandler (5,6%), aroma, salt, syre (sitronsyre), søtningsmiddel (steviol Glykosider), fargestoff (betakaroten).

Jordbær Vanilje Aromastoff : Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, Mandler, solsikkeolje, Jordbær (1,1%), naturlige aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Bar (65g)

Porsjoner per kontainer - 1 Bar

Næringsinformasjon

  Per 100g Per Bar (65g)
Energi 1261 kJ/304 kcal 820 kJ/198 kcal
Fett 9.5 g 6.2 g
  hvorav mettet fett 1.1 g 0.7 g
Karbohydrater 3.9 g 2.6 g
  hvorav sukker 3.7 g 2.4 g
Fiber 39 g 26 g
Proteiner 31 g 20.2 g
Salt 0.58 g 0.37 g

 

Næringsinformasjonen er basert på Sitron og ostekakesmaken, når du velger en alternativ smak kan næringsverdiene variere med

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

4.5

4.5

(2 anmeldelser)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortert etter

Smak

Generelt:

4

Mixabilitet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

4

Var god på smak

Fri Mar 17 00:05:55 GMT 2017 av Cjs

Til og anbefale

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Den baren var en av de beste barene jeg har smakt. Baren smaker ikke så veldig mye men smaken er veldig god. Det er heller ikke noe ettersmak som jeg trodde var umulig for en protein bar og ikke ha. Denne baren er virkelig til og anbefale.

Tue Jan 31 21:55:09 GMT 2017 av Fredrik

My Bar Zero - 1 x 65g

Velg bilde

My Bar Zero - 1 x 65g
Back to top