Myprotein 8 Måltid Ryggsekk

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr319,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Gjør ambisjonene enda større med den nye Myprotein Måltidssekk - en stilfull og funksjonell løsning for å dekke dine matkrav når du er på farten. Den er designet til å holde maten kald, og vil gi deg større firhet når du skal lage matpakker til neste dag.

Den er laget av materiale med høy kvalitet så den kan tåle å være med både på trening og andre steder. Med skulderstropper som kan reguleres og ergonomiske håndtak, er denne sekken virkelig et mobilt matoppbevaringssystem. Myprotein måltidssekken kommer med ispakker og termobokser;- alt du nå skal gjøre er å laget maten!

Legg venligst merke til at varemerket er tilgjengelig på Engelsk som et minimum. Den kan også forekomme på Fransk, Italiensk, Tysk, Spansk, Dansk, Svensk og Finsk på produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • Har plass til 8 store måltider
  • Robus materiale
  • Kommer med fryseelemtenter og beholdere/matbokser

Anbefalt bruk

Forbered dine måltider for dagen og sørg for at ispakkene har ligget i fryseren over natten. Legg måltidene dine i Måltidssekken, med ispakkene innimellom, - så er du klar til å dra!

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein 8 Måltid Ryggsekk

Velg bilde

Myprotein 8 Måltid Ryggsekk
Back to top