Myprotein 8 Meal Holdall

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
Var: kr319,00 kr239,00 Spar: kr80,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

'Fuel Your Ambition' med den nye Myprotein 8 Meal Holdall - en stilig funksjonell løsning for å administrere dine matkrav på farten. Med mulighet til å lagre opp til 8 godt porsjon måltider, sikrer Myprotein 8 Meal Holdall at du kan holde orden på din næring i løpet av dagen. Designet for å holde maten kjølig, vil denne praktisk utformede bagen gi deg frihetsfølelse når du velger dine daglige måltider.

Konstruert med materialer av høy kvalitet, er Myprotein 8 Meal Holdall designet for å tåle å tas med både i på treningsstuidoet og på farten. Med en justerbar skulderrem og ergonomiske gummihåndtak, er dette et virkelig mobilt matstyringssystem. Myprotein 8 Meal Holdall kommer forhåndslastet med kjøleelementer og varmebestandige beholdere; alt du trenger å gjøre nå å lage maten.

Nøkkelfordeler

  • Har plass til 8 store måltider
  • Robus materiale
  • Kommer med fryseelemtenter og beholdere/matbokser

Anbefalt bruk

Tilbered dine måltider for dagen og sikre at kjøleelementer har blitt lagt i fryseren over natten. Plasser dine måltider inne i Myprotein Meal Bag, og legg ispakker i mellom. Du er klar til å gå!

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein 8 Meal Holdall

Velg bilde

Myprotein 8 Meal Holdall
Back to top