N Acetyl L Cystein

Allsidigt produkt

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr69,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er N-Acetyl L-Cysteine?

N-Acetyl L-Cysteine er en endret form av den ikke-essensielle aminosyren L-cystein, som har blitt knyttet til en acetylgruppe

Fordeler med N-Acetyl L-Cysteine

N-Acetyl L-Cysteine (ofte forkortet NAC) er et hvitt oppløselig pulver som lett kan blandes med vann eller de andre kosttilskudd. Dette produkter er 100% N-Acetyl L-Cysteine med ingenting lagt til eller tatt bort fra den.

Hvem passer N Acetyl L-Cysteine for?

N-Acetyl L-Cysteine er ideell for alle som ønsker å øke sitt inntak av cystein i en acetylert form. Som et kosttilskudd vi anbefaler å forbruke 600mg 1-3 ganger om dagen.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 100% N-Acetyl L-Cystein (NAC)
  • Løselig hvitt pulver
  • Acetylisert form av L-Cystein

Anbefalt bruk

Som et kosttilskudd vi anbefaler å ta 600mg, 1 til 3 ganger daglig.

Ha 1 MP mini scoops (600mg) i ønsket mengde vann eller juice og drikk umiddelbart.

1 x nivå MP Plastic Scoop (mini) veier 600mg (0,6 g).

Ingredienser

Dette produktet er 100% N Acetyl L Cystein, ingenting er lagt til eller tatt bort.

Næringsinformasjon

100% N Acetyl L-Cystein.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

N Acetyl L Cystein

Velg bilde

N Acetyl L Cystein
Back to top