• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Økologisk Chlorella-tabletter

Økologiske chlorella alge-tabletter

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt! + Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr119,00 kr83,00 Spar: kr36,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Økologisk Chlorella-tabletter?

Chlorella er en økologisk, næringsrik, blå-grønn alge, som blomstrer i subtropiske og tropiske farvann. Dyrket Chlorella vokser i filtrert naturlig vann under strenge kontroll som det grønne pigmentet i klorofyll. Chlorella inneholder en mengde viktige vitaminer og mineraler, inkludert Jern, Jod og Vitamin D. Med en rik næringsverdi, er Chlorellacellen beskyttet av en tøff vegg. Denne celleveggen brytes ved hjelp av høyimpakt jetsprøyting som bevarer det ernæringsmessige celleinnholdet, slik at disse er tilgjengelig og uskadet når det konsumeres. Algene er presset av en registrert farmasøytisk produsent, til pulver som så blir sammenpresset til tabletter som inneholder 500 mg av chlorella. Chlorella tabletter er frivillig inspisert for å sikre at de oppfyller de høye standardene satt av Medicine and Healthcare products Regulatory Agency (Storbritannia), slik at vi går over lovens krav til kosttilskudd generelt. Det er ingen bulkingagenter, slik som magnesium-stearate, som kan innvirke på smaken, blir brukt. Organiske Chlorella tabletter er sertifisert økologisk av Soil Association under kode GB-ORG-05.

Hva er fordelene?

Vitamin D bidrar til opprettholdelsen av normal benbygning, muskelfunksjon og immunsystemet. Vitamin B12 og Jern bidra til reduksjon av tretthet og utmattelse. Jern er viktig for normal dannelse av røde blodceller og for normal oksygentransport i kroppen. Jod og Jern bidrar begge til normal kognitiv funksjon, mens vitamin B12 er viktig for normal psykologisk funksjon.

Nøkkelfordeler

 • 100% økologisk
 • Rik på Vitamin D
 • Kilde til jern og jod

Anbefalt bruk

Ta 6 tabletter daglig. Best når det taes med mat.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet må ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevar utilgjengelig for små barn. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

100% økologisk Chlorella Alge

Næringsinformasjon

Typiske Næringsverdier

  Per Porsjon
Vitamin D 18 μg (RI* 360%)
Vitamin B12 1.8 μg (RI* 72%)
Jern 3.039 mg (RI* 22%)
Jod 30 μg (RI* 20%)
Klorofyll 77.4 mg

 

*Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Økologisk Chlorella-tabletter

Velg bilde

Økologisk Chlorella-tabletter