• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Økologisk Kakaolikør Knapper

Sunnere alternativ til kokesjokolade!

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr49,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Økologisk Kakaolikørknaper?

Kakaobønner inneholder en rekke aktive stoffer og er råvaren for sjokoladeproduksjon. Kakaotreet stammer fra tropiske klima i Sør-Amerika og det ble betraktet som hellig blant Mayaene og Aztekerne. Alene er kakaobønner er en fin “supermat” som inneholder en rekke næringsstoffer. Produsert av økologiske dyrkere, og høstet for hånd som spirer, er råbønnene utvalgt for den fineste kvaliteten, og deretter gjæret for å redusere bitterheten. Kakaolikør er laget ved å presse malte, freste kakaobiter som blir til en kakaopasta. Pastaen blir deretter smeltet for å oppnå væskeform. Væsken avkjøles og formes til knappeformer. Økologisk Kakaolikørknapper er sertifisert økologisk av Soil Association under kode GB-ORG-05.

Hva er fordelene?

Kakaolikør er en allsidig matvare som kan anvendes i drikker, desserter og konfekt. Bare tilsett søtningsmidler og bruk som du ville brukt vanlig kokesjokolade.

Nøkkelfordeler

 • 100% økologisk
 • Fiberrik
 • 14.5g proteiner per 100g

Anbefalt bruk

Kakaolikør er en allsidig matvare som kan anvendes i drikker, desserter og konfekt. Bare tilsett søtstoffer og bruk som du ville brukt vanlig kokesjokolade.

Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

100% Økologiske Kakaobønner (Uten skall)

Næringsinformasjon

Typiske Næringsverdier

  Per 100g
Energi 2585 kJ/625 kcal
Fett 53 g
  hvorav mettet fett 32 g
Karbohydrater 17 g
  hvorav sukker 3 g
Fiber 11 g
Proteiner 15 g
Salt 0.10 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Økologisk Kakaolikør Knapper

Velg bilde

Økologisk Kakaolikør Knapper
Back to top