• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Økologiske Kakaobønner

Rent produkt med naturlig næring

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr79,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Økologiske Kakaobønner?

Kakaobønnene er det tørkede og fullt gjærete frøet av Theobroma Kakaotreet som kakaotørrstoff og kakaosmør er hentet fra.

Hva er fordelene?

Kakaobønner er fiberrike og er en god kilde til fett og jern. Råbønnene blir rengjort i naturlig vann og utvalgt for den fineste kvalitet. Produksjonsprosessen bidrar til å bevare den ernæringsmessige verdien av bønnene uten bruk av tilsetningsstoffer. Økologisk Kaakobønner er sertifisert økologisk av Soil Association under kode GB-ORG-05.

Jern

En porsjon av Jern på 15g bidrar til normal kognitiv funksjon, til normal dannelse av røde blodceller og hemoglobin, til normal oksygentransport og til reduksjon av tretthet og utmattelse.

Nøkkelfordeler

 • 100% økologisk
 • Fiberrik og en kilde til jern
 • En 15g porsjon med jern bidrar til reduksjon i tretthet og utmattelse

Anbefalt bruk

Våre økologiske kakaobønner er fullpakket av herlighet, så hvorfor ikke prøve å tilsette 10-15g i din favorittsmoothie. Alternativt kan du bruke som du ville brukt sjokoladebiters under matlaging og baking.

Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

100% økologisk Kakaobønner

Næringsinformasjon

Typiske Næringsverdier

  Per 100g
Energi 2343 kJ/570 kcal
Fett 52 g
  hvorav mettet fett 29 g
Karbohydrater 0.3 g
  hvorav sukker 0 g
Fiber 26 g
Proteiner 13 g
Salt 0.18 g
Magnesium 263 mg (RI* 70%)
Jern 14 mg (RI* 100%)
Sink 7 mg (RI* 70%)

 

*Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Økologiske Kakaobønner

Velg bilde

Økologiske Kakaobønner
Back to top