Omega 3

Essensiell fettsyre

Smak
Pakke
Mengde
40% på Piller og Aminosyrer! Bruk kode: AMINONO

40% på Piller og Aminosyrer! Bruk kode: AMINONO

- 40% på piller og aminosyrer || Bruk kode: AMINONO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 20/08/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr49,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Omega 3 Softgels?

Omega 3 er en essensiell fettsyre (EFA) som man får gjennom kostholdet fra kilder som fet fisk som laks, makrell og sardiner. Omega 3 er en essensiell fettsyre som ikke kan syntetiseres av kroppen, og derfor må fåes gjennom kostholdet.

Fordeler med Omega 3 Softgels

De essensielle fettsyrene man vanligvis finner i fisk består av EPA (eicosapentaenoic syre) og DHA (docosaheksaenoic syre) som begge er fettsyrer som består av lange kjeder. Når EPA og DHA kombineres, bidrar det til den normale funksjonen av hjertet. DHA bidrar også til vedlikeholdet av den normale hjernefunksjonen og synet. Disse gunstige effektene fås gjennom et daglig inntak av 250mg av 250mg EPA og DHA. Omega 3 softgels gir 360mg EPA og 240mg DHA per 2 softgels.

Hvem er Omega 3 Softgels egnet for?

Omega 3 softgels anbefales for alle som ønsker å øke sitt daglige omega 3-inntak, og spesielt for alle som mangler fisk i kostholdet.

Nøkkelfordeler

  • 18% EPA / 12% DHA
  • Bidrar til normal hjertefunksjon
  • Praktisk softgel

Anbefalt bruk

Ta 1 softgel opp til 3 ganger daglig. Bør taes med mat.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Omega 3 Fiskeolje, Softgel (Gelatin, Glyserin, Renset Vann), Antioksidant (Vitamin E).

Allergener:

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Egg, Gluten og produkter av disse.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Softgel

Serveringer per boks - 90 (90 Softgels), 250 (250 Softgels), 1000 (1000 Softgels), 6000 (6000 Softgels)

Næringsinnhold

    Per servering *RI
Vitamin E   4.5 mg a-TE 38%
      Per servering
Totalt Omega-3-fettsyrer     300 mg
EPA (eikosapentaensyre)     180 mg
DHA (dokosaheksaensyre)     120 mg

 

* Referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen (8400kJ / 2000kcal)

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

Sortert etter

Billig og Smakløs

Generelt:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Bra - Billig og godt innhold fettsyrer.. Smakløs og lett å svelge.

Mon Jun 12 19:29:57 BST 2017 av #1 Topp omtalerer

Omega 3

Velg bilde

Omega 3
Back to top