• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Organic

    Organic

Organic Whey Protein

Deilig kremaktig smak

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr59,00
Utsolgt

Produktoversikt

Myproteins Økologiske Whey kommer fra strength kontrollerte, sertifiserte økologiske melkegårder. De nederlandske kyrne har full frihet til å bevege seg på beite og i områdene rundt.

Kyrne mates helt og holdent av gress. Whey proteinet blir så utra-filtrert for å sikre eksepsjonell kvalitet. Økologisk Whey har svært høy funksjonalitet og kan brukes i mange matretter.

Med en rekke naturlige smaker (Jordbær, Banan og Kakao) med tilsatt økologisk frukt og kakaopulver, er Myproteins Økologiske whey en herlig, næringsrik proteinkilde.  Uten kunstige ingredienser og soya er Myprotein økologiske Whey like bra som kuene har det bra!

Med over 20g proteiner per porsjon vil Myproteins Økologiske Whey bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Det vil også bidra til vedlikehold av normal benbygning.

Nøkkelfordeler

  • En rekke smaker tilgjengelig
  • 20g proteiner per porsjon
  • Uten kunstige ingredienser og soya

Anbefalt bruk

Vi anbefaler å blande et stort scoop (25 g) med 200 ml vann eller melk i en Myprotein shaker før og/eller etter treningen. Kan alternativt konsumerees når som helst på dagen for å øke det daglige proteininntaket.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet skrift. Kan også inneholde Soyaa og egg.

Organic Whey (Melke)proteinkonsentrat (100%).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (25 g)

Serveringer per beholder - 20 (500 g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering
Energi 1731 kJ/409 kcal 433 kJ/102 kcal
Fett 4.5 g 1.1 g
  hvorav mettet 3.4 g 0.9 g
Karbohydrater 12 g 3.0 g
  hvorav sukkerarter 12 g 3.0 g
Protein 80 g 20 g
Salt 0.00 g 0.00 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Organic Whey Protein

Velg bilde

Organic Whey Protein