Pancake Bundle

Den perfekte, sunne gjør-det-selv

Smak
Snack Flavour

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr249,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Introduserer Proteinmiks Pannekakepakke - alle produktene du trenger for å lage og nyte den ultimate proteinpannekakestabelen. Denne pakken inneholder følgende produkter:

Peanøttsmør, Crunchy 1kg

Er du en #proteinnutter? Vårt peanøttsmør er et må-ha fra Myproteins snacksutvalg! Vårt herlige peanøttsmør er en velsmakende og naturlig kilde til enumettet fett, proteiner, og karbohydrater, laget fra 100% peanøtter uten noe tilsatt eller fjernet!

Pannekakemiks, uten smak 500g

En enkel-å-lage proteinpannekakemiks er en deilig proteinsnack som du kan servere på under 5 minutter - det perfekte gjør-det-selv-produktet! Dette produktet er perfekt for alle som ønsker å øke sitt daglige proteininntak gjennom dagen.

MySyrup, 400g (forskjellige smaker)

MYSYRUPs er det ultimate tilbehæret til din stabel med proteinpannekaker, som du kan nyte med god samvittighet. Vår smakstilsatte sirup er uten sukker og fett og kommer i 5 deilige smaker. Perfekt å dryppe over mat som grøt, pannekaker og yoghurt.

Nøkkelfordeler

  • Hjemmelagde proteinpannekaker i mindre 5 minutter
  • Svært god verdi for pengene
  • Inkluderer 500g proteinpannekakemiks med 1kg Peanøttsmør & MYSYRUP med ønsket smak

Anbefalt bruk

Vennligst se den individuelle produktsidene for detaljer.

Ingredienser

Vennligst se den individuelle produktsidene for detaljer.

Næringsinformasjon

Vennligst se den individuelle produktsidene for detaljer.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Pancake Bundle

Velg bilde

Pancake Bundle
Back to top