• Vegetariansk

  Vegetariansk

Protein Browniemiks

Brownie Mix til hjemmebaking

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr89,00 kr62,00 Spar: kr27,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Protein Browniemiks?

Protein Brownie Mix er en del av vår nye bake hjemme-serie, slik at du kan lage dine egen deilige proteinrik brownies! Med bake hjemme-serien, har vi tatt all bry og forvirring ut av matlaging med proteiner, og gitt deg en ferdig blandet utrolig sjokolademiks. Alt du trenger å gjøre er å tilsette de våte ingrediensene, bland, bake og gjøre deg klar til å laste opp resultatene til Instagram!

Hvem er Protein Brownie Mix egnet for?

Denne tørrblandingen er egnet for personer i alle aldre som ønsker å komme i gang i en verden av proteinrik baking. Hver 450 g pakke gir omtrent 18 brownies (avhengig av hvor store du gjør dem) og hver 25 g servering med pulver inneholder 8 g protein. Hver brownie gir også over 3 g me fiber, hvorav noen er fra Isomalto-oligosakkarid. Ved hjelp av vår Protein Brownie Mix vil du tillate deg å føle at du får en skikkelig godbit og gi deg tilfredsstillelse ettersom du har laget dem selv.

Nøkkelfordeler

 • 8 g protein per 25 g servering med pulver
 • Perfekt for enkel baking
 • Lavt sukkerinnhold

Anbefalt bruk

Blandingsinstruksjoner

*Vennligst merk at den anbefalte temperaturinnstillingen kan variere avhengig av type og effektivitet i stekeovn eller mikrobølgeovn som brukes.

 1. Forvarm ovnen til 170-180C / 350F
 2. 150 g med Brownie Mix
 3. Legg premiks til 170 g vanlig gresk yoghurt, 1 egg og 45 g melk
 4. Pisk blandingen til den er oppløst
 5. Forbedred en middels dyp kakeform eller brett med bakepapir og Myprotein Kokosnøttolje
 6. Legg platen midt i ovnen i 18-24 minutter
 7. Stek gjennom før en innsatt tannpirker kommer ut ren uten kakerester
 8. *Serveres med en skje med smeltet Myprotein mandelsmør for ekstra tekstur

Oppbevar på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold.

Ingredienser

For allergener inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser uthevet i fet skrift. Kan også inneholde egg. Produsert på et område som håndterer nøtter og peanøtter.

Havregryn (30%), Myseproteinkonsentrat (26%) (Myseproteinkonsentrat [Melk], Emulgator (Soya & Solsikkelecitin)), Kakaopulver, Søtningsmiddel (Xylitol), Aroma (Fettredusert kakaopulver, Søtningsmiddel [Sukralose], Aromaer), Bakepulver (Hevemiddel [Difosfat, Natriumkarbonat], Hvetemel (befestet med Kalsium, Jern, Niacin, Tiamin), Konsentrert myseprotein (Melk) (Inneholder Soya), Isomalto-oligosakkaridpulver (Maisstivelse, Aktivt kull), Salt.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse -6 Scoops (150g)

Serveringer per beholder - 3 (450g), 6 (900g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering
Energi 1540 kJ/364 kcal 770 kJ/182 kcal
Fett 5.3 g 2.7 g
  hvorav mettet 1.7 g 0.8 g
Karbohydrater 26 g 13 g
  hvorav sukkerarter 3.1 g 1.6 g
Fiber 8.1 g 4.0 g
Protein 51 g 25 g
Salt 1.0 g 0.50 g

Vær oppmerksom på at næringsinnholdet er basert på den miksen som selges.

 

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Browniemiks

Velg bilde

Protein Browniemiks