• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Iskrem-Miks

Smak
Pakke
Mengde

Februarsalg | Opp til 60% rabatt | Ingen kode nødvendig

FEBRUARSALG | Ingen kode nødvendig 

Februar er her, og Myprotein gir deg opp til 60% rabatt på hundrevis av produkter!

Inkluderer bestselgeren Impact Whey Protein, BCAA, CLA & mer. Produktene er allerede satt ned i pris - Ingen kode nødvendig.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 26/02/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr219,00 kr164,00 Spar: kr55,00

Produktoversikt

Med nesten 35 g protein per servering, Myprotein Protein Iskrem-Miks er en overbærende, lett-å-lage dessert som vil injisere et utbrudd av frossen spenning i hvilken som helst måltid! Uten tilsatt sukker eller søtningsmidler, er Protein Iskrem-Miks den perfekte måten å øke proteininntaket i en deilig myk vanvidd av smak. Vi kan skilte med et deilig utvalg av smaker, her er det en iskrem for alle.

For maksimal nytelse hvorfor ikke nyte vår iskrem sammen med Zero Sirup? Eller gå enda et skritt videre og lag deg en protein sundae, og legg til våre berømte protein kjeks og muffins.

For en porsjon høyproteiniskrem tilsett 50 ml vann for hver 2,5 kule og legg dem i fryseren etter å ha blandet grundig. For de aller beste resultatene rør rundt hvert 15. minutt til den har nådd ønsket konsistens.

Myproteins Iskrem-Miks vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Nøkkelfordeler

  • Nesten 35g of proteiner per porsjon
  • Nesten 50% mindre fett og sukker enn et standard supermarketalternativ
  • Seks deilige smaker

Anbefalt bruk

Ta 2,5 scoops (50 g) av Protein Iskrem-Miks og fortynne i et 1:1-forhold med 50 ml vann. Mens dette kan virke som et lite volum med vann, vil dette gi den mest kremte iskrem.

Ingredienser

Myseproteinkonsentrat, Skummetmelkpulver , Mediumkjedede triglyserider, Guargummi, Xantangummi

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

Per servering - 2.5 scoops (50g)

Porsjoner per beholder - 20 (1kg)

  Per 100 g (powder)
Energi 1769 kJ/418 kcal
Fett 7.1 g
  hvorav mettet 2 g
Protein 69.8 g
Karbohydrater 14.7 g
  hvorav sukkerarter 14.3 g
Kostfiber 0.8 g
Natrium 0.3 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Iskrem-Miks

Velg bilde

Protein Iskrem-Miks