Protein Mokka (prøve)

Kaffe Mokka - nå med protein!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
Var: kr9,00 kr8,00 Spar: kr1,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Protein Mokka?

Protein Mokka er en smakende varm drikke med over 15 g protein hentet fra en unik kombinasjon av melk proteinkonsentrat, PeptoPro® (Kasein Hydrolysat) og Micellar Kasein. Hver porsjon inneholder 10% ekte hurtigkaffe for å tilveiebringe en naturlig kaffesmak og en liten mengde koffein (80mg).

Protein Mokka Fordeler

Protein Mokka gir over 15 g protein per porsjon som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Hver porsjon gir mindre enn et halvt gram fett og er en ideell kilde til protein om morgenen eller i løpet av dagen for å øke proteininntaket.

Hvem passer Protein Mokka for?

Protein Mokka er ideell for alle som leter etter en alternativ kilde til protein for å støtte vekst og vedlikehold av mager masse og for alle som leter etter en stor smaker, varm drikk som er høy i protein. Det anbefales å konsumere protein drikken når som helst i løpet av dagen for å øke daglig inntak av protein eller om morgenen med frokosten for å gi en " kick start & rsquo; på dagen.

Klikk på bildet for å forstørre

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Velsmakende varm drikke med ekte kaffe
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av mager masse
  • Hver porsjon gir over 15g proteiner

Anbefalt bruk

Ha til en toppet scoop (25g) til 150-200ml vann eller melk i en Myprotein blender flaske og rist. Hell i et krus og varm på full effekt i 60-90 sekunder, røre og drikke.

Advarsel: Drikken blir varm når den tas ut av mikrobølgeovn. Instruksjoner for Mikrobølgeovn er basert på en 800W mikrobølgeovn og kan trenge å bli justert i henhold til kraften i mikrobølgeovnen. Ikke legg varme væsker til din blender flaske.

Disclaimer:. Hver porsjon protein Mokka inneholder 10% pulverkaffe som vil gi 80 mg koffein per 25g servering

Ingredienser

Mokka:

Protein blanding (Melk Protein Konsentrat *, Micellar Kasein *, PeptoPro® * (Kasein Hydrolysat), skummet melk pulver), pulverkaffe, kakao, Aroma, søtningsmiddel (sukralose). * Fra Melk.

Næringsinformasjon

PER 25g:
Energi (kJ/kcal): 355/84
Fett: 0.3g
hvorav mettet: 0.2g
Karbohydrater: 4.4g
hvorav sukkerarter: 4.3g
Protein: 15.9g
Salt: 0.0g
Koffein: 80mg

Per 100 g:
Energi (kJ/kcal): 1420/336
Fett: 1.2g
hvorav mettet: 0.8g
Karbohydrater: 17.6g
hvorav sukkerarter: 17.2g
Protein: 63.6g
Salt: 0.0g
Koffein: 360mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Mokka (prøve)

Velg bilde

Protein Mokka (prøve)
Back to top