• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Pudding

Deilig dessert med god samvittighet!

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr99,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Protein Pudding er en deilig, proteinrik dessert perfekt for når du trenger en søt snack som hjelper med å øke proteininntaket i løpet av dagen. Protein Pudding er enkel å ta med seg og passer enkelt i vesken eller matboksen. Disse velsmakende puddingene er et supert tillegg til alles kostholde.

Protein Pudding kommer nå i vanilje- og sjokoladesmak å er en glatt og fløyelsmyk dessert. I tillegg den gode smaken, har de også en utrolig tykk og kremaktig konsistens, noe som gjør dem perfekt som en proteinrik snacks på uansett tid på dagen.

Disse Protein Puddingene gir 15g protein per porsjon, hentet fra melkeprotein. Dette vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

De har også et lavt fett- og sukkerinnhold, og gir bare 1g sukker og 2g fett per 100g, som er 70% mindre fett og 95% sukker enn en typisk ferdigdessert.

Disse Protein Puddingene er spesielt ideelle for alle som søker en proteinrik snack som er også har lavt fett- og sukkerinnhold. De er perfekte som en proteinrik kveldssnacks eller i løpet av dagen, for å øke daglig proteininntaket. Best servert kald, rett fra kjøleskapet.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 15g proteiner per porsjon
  • 95% mindre sukker, 80% mindre fett enn en standard supermarkedalternativ
  • Deilig velvet vaniljesmak

Anbefalt bruk

Klar til å spises. Serveres kald. Spis så snart pakken er åpnet.

Oppbevar på en tørr, kjølig plass, vekk fra direkte solskinn. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Kan også inneholde sulfitt, soya, gluten, selleri og egg.

Vaniljesmak: Filtrert vann, Melkeproteiner, Fløte (Melk), Modifisert Mais Matstivelse, Fruktose, Smakstilsettere, Sikori Frukto-Oligosakkarider, Stabilisator (Sodium Fosfat), Salt, Emulgator (E472e), Fargestoffer (Karotener), Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfam K), Tykningsmiddel (Karragenan).

Sjokoladesmak: Filtrert vann, Melkeproteiner, Fløte (Melk), Modifisert Mais Matstivelse, Kakao (2.2%), Smakstilsettere, Fruktose, Stabilisator (Sodium Fosfat), Sikori Fructo-Oligosaccharides, Salt, Emulgator (E472e), Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfam K).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 kopp (125g)

Porsjoner per beholder - Hver pakke inneholder 8 kopper.

Næringsinnhold

  Per 100 g Per kopp (125g) *RI
Energi 356 kJ/85 kcal 447 kJ/106 kcal 5%
Fett 2.3 g 2.9 g 4%
  hvorav mettet 1.5 g 1.9 g 10%
Karbohydrater 3.8 g 4.8 g 2%
  hvorav sukkerarter 1 g 1.2 g 1%
Fiber 0.3 g 0.4 g  
Protein 12 g 15 g 30%
Salt 0.35 g 0.44 g 7%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på Vaniljesmak-versjonen. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp mot 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Pudding

Velg bilde

Protein Pudding
Back to top