• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Varm Sjokolade

High Protein Natural Milk Drink

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr169,00 kr110,00 Spar: kr59,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

p>Hva er protein varm sjokolade?

Protein varm sjokolade er en deilig smakende varm drikk laget med naturlig Sjokoladesmakstilsetning og er perfekt til å konsumere på kvelden eller i løpet av dagen for å øke daglig inntak av protein. Hver porsjon protein varm sjokolade har over 15 g protein hentet fra en unik kombinasjon av melkeprotein-konsentrat, PeptoPro® (Kasein Hydrolysat) og Micellar Kasein.

Fordeler med Protein varm sjokolade

Protein varm sjokolade gir 15g protein per porsjon, noe som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Hver porsjon gir mindre enn et halvt gram fett og kun 4 g sukker.

Hvem passer protein varm sjokolade for?

Protein varm sjokolade er ideell for alle som leter etter en alternativ kilde til proteiner for å støtte vekst og vedlikehold av muskelmasse og for alle som leter etter en velsmakende varm, proteinrik drikk. Det anbefales å konsumere protein varm sjokolade når som helst i løpet av dagen, på morgenen med frokost eller på kvelden for å øke det daglige proteininntaket.

Klikk på bildet for å forstørre

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Velsmakende, varm proteinrik drikke
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av mager masse
  • Hver porsjon gir 15g proteiner

Anbefalt bruk

Ha 25g til 150-200ml vann eller melk i en flaske og rist. Hell i et krus som kan bruke i mikrobølgeovnen, og sett på full varme i 60-90 sekunder, rør rundt og drikk. Mikrobølgeinstruksjonene er basert på en 800W mikrobølgeovn.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Vennligst nyte dette produktet som en del av et sunt og balansert kosthold og en aktiv livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer egg, gluten og lignende produkter.

Sjokoladesmak: Proteinblanding (61%) (Melk Proteinkonsentrat, Micellar Kasein (Melk ), PeptoPro® (Kasein Hydrolysat) (Melk ), skummetMelke -pulver), kakao, Naturlig smak, søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 stor scoop (25g)

Porsjoner per beholder - 40 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1419 kJ/335 kcal 355 kJ/84 kcal 4%
Fett 2.3 g 0.6 g 1%
  hvorav mettet 1.6 g 0.4 g 2%
Karbohydrater 19 g 4.8 g 2%
  hvorav sukkerarter 17 g 4.3 g 5%
Protein 57 g 14 g 28%
Salt 1.3 g 0.33 g 6%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på sjokoladesmak-versjonen. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Varm Sjokolade

Velg bilde

Protein Varm Sjokolade