• Vegetariansk

    Vegetariansk

Proteinpannekake Miks

Ready to Make Protein Pancake

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr59,00 kr47,00 Spar: kr12,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Produktoversikt

Proteinpannekake-blanding er en proteinrik snacks som er klar til å lages og inneholder bemerkelsesverdige 34g proteiner per porsjon (1 ½ scoops). Proteininnholdet stammer fra en trio av whey (myse), melk- og egge-proteiner, noe som gir kroppen en blanding av raske og langsomme næringsstoffer.

Hva er fordelene?

34 g protein per porsjon vil bidra til opprettholdelse, vekst og reparasjon av muskelmasse, noe som er et viktig element for sportslige resultater.

Hver porsjon inneholder bare 191 kalorier og 3,2 g fett, dette gjør våre pannekaker til den perfekte protein snack som komplimenterer din trening og dine mål.

Tilgjengelig i sirup-, lønnesirup- og sjokoladesmak, det er bare å nyte.

Når skal jeg ta proteinpannekaker?

Våre velsmakende proteinpannekaker er et perfekt alternativ for en vanligvis usunn supermarked variant. Proteinpannekake-miks er ideelt for de som ønsker å øke det daglige inntaket av proteiner, men som ikke ønsker å lage pannekaker fra bunnen av. Det kan bli en god frokost, et velsmakende mellommåltid, eller en deilig dessert. Og det er ikke alt! Du kan tilsette frukt, nøtter, yoghurt eller Myprotein nøttesmør, for eksempel mandel- eller cashewnøttesmør.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • Utrolige 34g protein per porsjong
  • En blanding av raske og langsomme proteiner
  • Lett å lage og konsumere når som helst

Anbefalt bruk

Ha 50g i 100-150ml melk eller vann og bland sammen. Varm en stekepanne over sterk varme og tilsett en liten mengde olje / smør. Reduser deretter til et middels varme og tilsett røren i pannen og stek.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Vennligst nyt dette produktet som en del av et sunt og balansert kosthold og en aktiv livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført ifet .

Sjokoladesmak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (13%), kakao, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Golden Syrup Smak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Hvete (13%), Aroma, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Lønnesirup Smak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (13%), Aroma, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Uten smak: Proteinblanding (35%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (12%), MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 store scoops (50g)

Porsjoner per beholder - 4 (200g), 10 (500g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1571 kJ/372 kcal 786 kJ/186 kcal 9%
Fett 6.3 g 3.2 g 5%
  hvorav mettet 2.4 g 1.2 g 6%
Karbohydrater 11 g 5.6 g 2%
  hvorav sukkerarter 3.3 g 1.7 g 2%
Protein 67 g 34 g 68%
Salt 2.3 g 1.2 g 20%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Proteinpannekake Miks

Velg bilde

Proteinpannekake Miks