• Vegetariansk

    Vegetariansk

Proteinpannekake Miks

Deilig søte og lette-å-lage

Smak
Pakke
Mengde

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr69,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Produktoversikt

Proteinpannekake-blandingen kan lages om til en proteinrik snacks og inneholder hele 34g proteiner per porsjon (1 ½ scoops). Proteininnholdet stammer fra en trio av whey (myse), melk- og egge-proteiner, noe som gir kroppen en blanding av raske og langsomme næringsstoffer.

Hva er fordelene?

34 g protein per porsjon vil bidra til vedlikeholdelse, vekst og restitusjon av muskelmasse, noe som er et viktig element for gode resultater innenfor sport.

Hver porsjon inneholder kun 191 kalorier og 3,2 g fett. Dette gjør våre pannekaker til den perfekte proteinsnack som komplimenterer treningen og målene dine.

Tilgjengelig i tre deilige smaker; sirup, lønnesirup og sjokolade.

Når skal jeg spise proteinpannekaker?

Våre velsmakende proteinpannekaker er et perfekt alternativ til en vanligvis usunn variant du finner i butikken. Proteinpannekake-miksen er ideelt for deg som ønsker å øke ditt daglige inntak av proteiner, men ikke ønsker å lage pannekaker helt fra bunnen av. Det kan bli en god frokost, et velsmakende mellommåltid eller en deilig dessert. Og det er ikke alt! Du kan tilsette frukt, nøtter, yoghurt eller Myprotein nøttesmør, for eksempel mandel- eller cashewnøttesmør, og få utrolig gode smaksvarianter.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • Utrolige 34g protein per porsjon
  • En blanding av raske og langsomme proteiner
  • Enkelt å lage

Anbefalt bruk

Ha 50g i 100-150ml melk eller vann og bland sammen. Varm en stekepanne over sterk varme og tilsett en liten mengde olje / smør. Reduser deretter til middels varme og tilsett røren i pannen og stek.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, men disse er bare omtrentlige og er ikke en erstatning for et standardisert måleredskap.

Vennligst nyt dette produktet som en del av et sunt og balansert kosthold og en aktiv livsstil. Oppbevares et romtemperert og tørt sted, vekk fra direkte sollys.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført ifet .

Sjokoladesmak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (13%), kakao, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Golden Syrup Smak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Hvete (13%), Aroma, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Lønnesirup Smak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (13%), Aroma, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Uten smak: Proteinblanding (35%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (12%), MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 store scoops (50g)

Porsjoner per beholder - 4 (200g), 10 (500g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1571 kJ/372 kcal 786 kJ/186 kcal 9%
Fett 6.3 g 3.2 g 5%
  hvorav mettet 2.4 g 1.2 g 6%
Karbohydrater 11 g 5.6 g 2%
  hvorav sukkerarter 3.3 g 1.7 g 2%
Protein 67 g 34 g 68%
Salt 2.3 g 1.2 g 20%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(2 anmeldelser)

  • 5    2
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortert etter

Protein-pannekakemix naturell

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Beste protein-pannekakene jeg har smakt; og jeg har testet mange ulike merker. Fungerer til vafler også. Jeg har i litt smør, og mer væske i røra, da blir kakene ikke så kompakte, og harde. Anbefales. Tips: Ha litt baconbiter i, og stek pannekaker. Godt og nyttig som turmat, eller i matpakka.
Passer bra med:
Som pannekake: Bacon, lønnesirup, krem og bær. Som vaffel: Alt hva du liker.

Thu Oct 26 03:10:10 BST 2017 av Ranja Eliassen

Naturell - Veldig God!

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Smaken er upåklagelig. Min favorittvariant er å ta 2 scoops mix + 2 scoops instant oats (havrepulver) og 0,3l melk i shakeren - perfekt til 2 medium personer.
Passer bra med:
Melk og instant oats. Toppes med blåbær, syltetøy, bacon,, mysyrup, lønnesirrup etc

Mon Jun 12 18:31:34 BST 2017 av Thomas #1 Topp omtalerer

Proteinpannekake Miks

Velg bilde

Proteinpannekake Miks
Back to top