• Gluten Free

    Gluten Free

Recovery XS

Alt-i-en restitusjon!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr359,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Recovery XS?

Recovery XS er en unik kombinasjon av proteiner, karbohydrater, vitamin C, Kreatin og elektrolytter. Det er 4,5 g aminosyrer og 3 g Creapure® per porsjon.

Fordeler med Recovery XS

• Recovery XS gir over 24g proteiner per porsjon fra Whey Protein Isolat som skal bidra til vekst og vedlikehold av lean mass.

• Ekstra Vitamin C vil bidra til normal funksjon av nervesystemet, normal psykologisk funksjon, for beskyttelse av celler fra oksidativt stress, og til reduksjon av tretthet og utmattelse

• Recovery XS gir 3g av kreatin per porsjon som øker fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitets trening.

Hvem passer Recovery XS for?

Recovery XS er ideell for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein og deltar i intens fysisk aktivitet. Fordeler med Recovery XS anbefales for de som ønsker å optimalisere restitusjonen. Det anbefales å konsumere Recovery XS umiddelbart etter trening for best resultat.

Vi endrer navnet på dette produktet til & quot; Post Workout XS & quot;. Vær oppmerksom på at ingrediensene og næringsstoffer er de samme og at det bare er navnet på produktet som er endret.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Over 24g proteiner per porsjon
  • 3g Kreatin per porsjon
  • Tilsatt Vitamin C og Elektrolyttblanding

Anbefalt bruk

Ha 400-500ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 90g, rist og drikk. Bruk rett etter trening.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ibold . Laget i et anlegg som også håndterer egg, gluten og produkter av disse.

Choc Mint Smak: Waxy maisstivelse, Whey Protein Isolat (Melk ) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure & reg;), Vitamin C (askorbinsyre), Elektrolytt Blend (Natriumklorid, Kaliumklorid Sulfat, Di Kalsiumfosfat og Magnesiumoksid), Kakaopulver, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose), Emulgator (Soy Lecitin)

Choc Mint Smak: Waxy maisstivelse, Whey Protein Isolat (Melk ) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure & reg;), Vitamin C (askorbinsyre), Elektrolytt Blend (Natriumklorid, Kaliumklorid Sulfat, Di Kalsiumfosfat og Magnesiumoksid), Kakaopulver,, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose), Emulgator (Soy Lecitin)

Jordbær Fløte Smak: Waxy maisstivelse, Whey Protein Isolat (Melk ) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure & reg;) , Vitamin C (askorbinsyre), Elektrolytt Blend (Natriumklorid, Kaliumklorid Sulfat, Di Kalsiumfosfat og Magnesiumoksid), Aroma, Farge (Rødbete Rød), Søtningsmiddel (Sukralose), Emulgator (Soy Lecitin)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 1/2 Scoops (90g)

Serveringer per beholder - 20 (1.8kg), 55 (5kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1455 kJ/348 kcal 1310 kJ/313 kcal 16%
Fett 0.1 g 0.1 g 0%
  hvorav mettet 0.1 g 0.1 g 1%
Karbohydrater 49 g 44 g 17%
  hvorav sukkerarter 0.7 g 0.6 g 1%
Protein 27 g 24 g 48%
Salt 0.5 g 0.45 g 8%
Vitamin C   550 mg 688%
Klorid   144 mg 18%
      Per servering
L-Leucin     5.5 g
L-Glutamin     4.5 g
Kreatin Monohydrat (Creapure®)     3 g

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på sjokolademintsmaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere .

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Recovery XS

Velg bilde

Recovery XS
Back to top