• Vegetariansk

    Vegetariansk

Sjokolade Protein-cluster

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr169,00 kr135,00 Spar: kr34,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Sjokolade Protein-clusters er en deilig og crunchy proteinrik snacks dekket av melkesjokolade, perfekt for en proteinrik godbit i løpet av dagen eller rundt trening.

Disse klyngene er bygget opp av crunchy whey isolat protein skarpe kuler som deretter dekket i en deilig sjokolade belegg, noe som gjør dem perfekt for en snack når du er på farten og ønsker å øke proteininntaket.

Sjokolade Protein-clusters er perfekt for alle som leter etter en søt godbit, som også er proteinrik. Hvert 4 cluster-tray gir over 8g proteiern for å støtte vekst og vedlikehold av muskelmasse. Det høye proteininnholdet er hentet fra whey protein isolat og gir en komplett aminosyreprofil.

Ideell som en enkel snacks utover dagen, eller som en kilde til protein etter trening. Protein-clusters er en skikkelig godbit for alle fitnessutøvere.

Nøkkelfordeler

  • 25% proteiner
  • Deilige proteinrike snacks
  • Hentet fra whey protein isolat

Anbefalt bruk

Klar til å spises. Konsumeres som snacks.

Lagres på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring. Velegnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser som er oppført i fet. Kan også inneholde spor nøtter.

Sjokoladesmak: Melkesjokolade (53%) (Sukker, Kakaosmør, Kakaomasse, Tørket Skummet Melk, Melkefett, Mysepulver (Melk, Emulgator (Soya Lecitin)), Myseproteinisolat (Melk), Rismel, Emulgator (Soya Lecitin).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 9g

Porsjoner per beholder - 40

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering (9g)
Energi 1971 kJ/469 kcal 177 kJ/42 kcal
Fett 18 g 1.6 g
  hvorav mettet fett 11 g 1.0 g
Karbohydrater 51 g 4.6 g
  hvorav sukkerarter 32 g 2.9 g
Fiber 2.0g 0.2 g
Protein 25 g 2.2 g
Salt 0.30 g 0.03 g

 

Næringsinnhold er basert på versjonen med Sjokoladesmak. Velger man en annen smak kan næringsverdiene variere opp til 10%.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Sjokolade Protein-cluster

Velg bilde

Sjokolade Protein-cluster