• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Sjokolade Protein Kuler

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr139,00 kr111,00 Spar: kr28,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Sjokolade Protein Kuler?

Sjokolade Protein Kuler er herlig søte sprø protein Kuler laget av soyaproteinisolat. De er lette og kan tas med deg når du er på farten, og er perfekt for å ha i vesken for å gi en fantastisk proteinrik snack som hjelper deg å øke det daglige inntaket av proteiner.

fordeler med sjokolade Protein Kuler

Sjokolade Protein Kuler gir 15g protein per pakke som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse.

Hvem er Sjokolade Protein Kuler egnet for?

Sjokolade Protein Kuler er ideelle for alle som leter etter et høyt proteininntak når du er på farten, og de er spesielt ideellt for alle etter en alternativ proteinkilde når du ønsker å øke den samlede daglige inntak av protein. Disse søte snacks er perfekt for å kaste i vesken og spise når som helst i løpet av dagen som en proteinrik snack.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 15g proteiner per pakke
  • Velsmakende, proteinrik snack
  • En fantastisk snack for når du er på farten

Anbefalt bruk

Klar til å spise. Konsumere som snacks.

Oppbevares i den originale emballasjen på et kjølig og tørt sted. Kontroller at den ytre beholderen er ordentlig lukket. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring. Velegnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Kan også inneholde melk og egg.

sjokolade Aromastoff : Soya Puffs (Soya Protien Isolat, tapiokastivelse, rismel, kakaopulver (4,4%), hevemiddel (kalsiumkarbonat)), Aroma ( Gluten ), søtningsmiddel (sukralose), Sjokolade smaksstoff belegg (Sukker, Modifisert Palm og palmekjerneolje, Melkeprotein, kakao, emulgator (Soya lecitin), Aroma).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 pakke (35g)

Porsjoner per beholder - Hver boks inneholder 10 pakker.

Næringsinnhold

 Per 100 g Per pakke (35g)*RI
Energi1895 kJ/451 kcal 664 kJ/158 kcal8%
Fett17.6 g 6.2 g9%
 hvorav mettet14.1 g 4.9 g25%
Karbohydrater28.9 g 10.1 g4%
 hvorav sukkerarter16.5 g 5.8 g6%
Protein42.9 g 15 g30%
Salt0.86 g 0.3 g5%
 Per 100 g*RIPer pakke (35g)*RI
Kalsium514 mg64%180 mg23%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på sjokoladesmak-versjonen. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Sjokolade Protein Kuler

Velg bilde

Sjokolade Protein Kuler