• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Soya-Protein Isolate

Over 90% Protein content

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 30% ekstra rabatt - synker annenhver time |
Bruk kode: TELLNED

Opp til 30% ekstra rabatt - synker annenhver time |
Bruk kode: TELLNED

Nedtellingen har begynt | Opp til 30% rabatt | Bruk kode: TELLNED

Gjelder alt - Favoritter og Nyheter!

Vær rask for best mulig rabatt!


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fra 09.00 til 20.00 den 21.07.2017, og rabatten starter på 30%. Rabatten reduseres deretter med 1% hver annen time. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr129,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Soya-protein Isolate?

Soya-protein Isolate er laget av 100% ikke-GMO fettfrie soyabønner ved hjelp av en streng prosess som fjerner et stort antall av fett og karbohydratinnholdet. Det resulterende produkt gir over 90% proteininnhold med minimalt med fett og karbohydrater, og er helt fri for laktose. Soya Protein Isolate kan skryte en omfattende aminosyreprofil -. Inkludert 6,6g Leucin per 100g

Fordeler med Soya-protein Isolate

Dette er et utmerket valg av protein for alle typer idrettsutøvere og fritids-trenere å støtte en rekke treningsmål. Det høye proteininnholdet vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Hvem passer Soya-protein Isolate for?

Soya-protein Isolate er det ideelle valget for vegetarianere, veganere og de med spesielle diettbehov slik som laktoseintolerans. Soya-protein Isolate er ideell for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein. Det anbefales å konsumereS oya-protein Isolate enten før eller etter en treningsøkt eller når som helst i løpet av dagen for å øke proteininntaket.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler som passer til et vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Over 90% proteininnhold
 • Egnet for vegetarianere og veganere
 • Velsmakende

Anbefalt bruk

Ha til 250-350 ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk 2-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Egg, Gluten og produkter av disse.

Sjokolade Smooth Smak:Soya Protein Isolat (89%), Emulgator (Soy Lecitin), Kakaopulver, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose )

Jordbær Fløte Smak:Soy Protein Isolat (95%), Emulgator (Soy Lecitin), Aroma, Farge (Rødbete- Rød), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak:Soya Protein Isolat (100%), Emulgator (Soy Lecitin)

Vanilje Smak:Soy Protein Isolat (95%), Emulgator (Soy Lecitin), Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ¼ Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1642 kJ/387 kcal 493 kJ/116 kcal 6%
Fett 0.5 g 0.2 g 0%
  hvorav mettet 0.1 g 0 g 0%
Karbohydrater 5 g 1.5 g 1%
  hvorav sukkerarter 0.1 g 0 g 0%
Protein 90 g 27 g 54%
Salt 3.8 g 1.1 g 18%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

3.8

3.8

(5 anmeldelser)

Sortert etter

Klumpete

Generelt:

4

Mixabilitet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

Kjøpte den i sjokolade, smakte helt greit, bruker den som grøt. Ellers så var smaken veldig svak av sjokolade, men ellers god. Forventer du deg en sikkelig sjokolade smak, burde du ikke gå for denne, med mindre du blander inn litt av sjokolade pulveret du også får kjøpt her

Passer bra med:

Vann

Fri Jun 30 12:41:03 BST 2017 av

Bra effekt, forferdelig smak

Generelt:

3

Mixabilitet:

3

Smak:

1

Effektivitet:

4

Kjøpte 2,5 kg med nøytral smak. Når jeg blandet det med vann smakte det helt forferdelig. Men, fungerte greit i smoothier. Effekten var veldig bra, men anbefaler ikke å kjøpe nøytral med mindre du har en mage av stål.

Sun Jan 08 15:41:31 GMT 2017 av

Soyasmak

Generelt:

2

Mixabilitet:

3

Smak:

1

Effektivitet:

3

Denne smakte ikke sjokolade i det hele tatt. Jeg hadde gledet meg til å smake fordi den luktet utrolig godt, men synes ikke den smakte nok sjokolade og jeg likte ikke smaken. Kan egentlig ikke kjenne en sjokoladesmak i denne.

Thu Jul 14 12:52:16 BST 2016 av

Soy Protein Isolate.

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

The product has high quality and a great price. The purchase was easy and did not have any problems with delivery. I recommend it to friends, athletes and everyone who wants to buy safetly an efficient product, vegan and still free of gluten.

Thu Jun 23 17:02:57 BST 2016 av

Perfekt i bakverk

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Elsker dette proteinet, og spesielt i vaniljesmak (som jeg har prøvd) er det helt sykt godt å ha i pannekakerøra, vaffelrøra (nå fikk jeg lyst på dette altså), havregrøten and so on. Blandes lett inn og gir maten en rund og deilig vaniljesmak.

Wed Apr 27 16:53:36 BST 2016 av

Soya-Protein Isolate

Velg bilde

Soya-Protein Isolate