Glucomannan

500mg Glucomannan Kapsler

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr59,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Glucomannan er et vannløselig kostfiber som i sammenheng med en energibegrenset diett bidrar til vekttap*, noe som gjør det til et perfekt kosttilskudd for når du kutter kalorier. Denne effekten oppnås når tre 1g doser taes daglig før måltider, med 1-2 glass vann. Glucomannan bidrar også til med å opprettholde et normalt kolesterolnivå i blodet, når 4 gram tas daglig.

Glucomannan blir ekstrahert fra roten av Konjac-planten og er ofte bearbeidet til mel, som igjen blir laget til en kalorifattige pastatype. Prøv MY PENNE, MY SPAGHETTI, MY LASAGNA, MY FETTUCCINE, MY NOODLES og MY RICE hvis du ønsker å bruke denne ingrediensen til å lage et kalorifattig, tilfredsstillende måltid. Disse kapslene er en praktisk måte for å høste helsemessige fordeler av glucomannan - bare ta 2 kapsler tre ganger om dagen for å dra full nytte ditt kosthold.

Advarsel – Dette produktet er ikke anbefalt for personer med svelgevansker eller med utilstrekkelig væskeinntak - sikre at hver dose er tatt med 1-2 glass vann slik at stoffet når magesekken.

*Denne effekten nåes når tre ett-grams doser taes daglig

**Denne effekten nåes med daglig inntakt av 4g

Nøkkelfordeler

  • I kontakt med et energibegrenset kosthold, bidrar glucomannan til vekttap*
  • Glucomannan bidrar til vedlikeholdelse av normalt kolesterolnivå i blodet**
  • 500mg glucomannan per kapsel
  • Bidrar til vekttap

Anbefalt bruk

Det anbefales å ta 2 kapsler daglig før måltider, med 1-2 glass vann.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet må ikke brukes som en substitutt for et variert og balansert kosthold. Oppbevar på en kjølig, tørr plass. Oppbevar utilgjengelig for barn.

Advarsel: Dette produktet bør ikke brukes med personer med svelgevanskeer eller for personer med utilstrekkelig væskeinntak - forsikre deg om at hver dose taes med 1-2 glass vann for å sikre at stoffet når magen.

Ingredienser

Glucomannan (Konjacrot), Kapselskall (Hydroxypropyl Metylcellulose), Kapselfarge (Titandioksd).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 kapsler, 3 ganger daglig*, før måltider (6 kapsler daglig).

Porsjoner per kontainer - 15 (90 Kapsler), 30 (180 Kapsler), 60 (360 Kapsler).

Ernæringsmessig informasjon

  Per Porsjon
Glucomannan 3000 mg

*Dette produktet bør ikke brukes med personer med svelgevanskeer eller for personer med utilstrekkelig væskeinntak - forsikre deg om at hver dose taes med 1-2 glass vann for å sikre at stoffet når magen.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Glucomannan

Velg bilde

<strong>Glucomannan </strong>
Back to top