• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Superfood XS

Kan lett integreres i kostholdet!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr169,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Superfood XS?

Superfood XS er en blanding av ulike frukter og grønnsaker i form av frysetørket og filtrert frukt- og grønnsakspulver. Det brede utvalget av frukt og grønnsaker som finnes i Superfood XS blanding inkluderer acai, eple, solbær, blåbær, brokkoli, tranebær, mangostan, granateple, macqui bær, bringebær, rød drue og nype.

Hva er fordelene med Superfood XS?

Superfood XS er et fint pulver som lett kan integreres i ethvert kosthold. Det anbefales på det aller minste er 5 porsjoner frukt og grønnsaker om dagen, som mange enkeltpersoner sliter med å gjøre. Imidlertid er Superfood XS pulver en praktisk og effektiv supplement som kan fungere for å bidra til å øke det samlede daglige frukt og grønnsaksinntak og forbedre din generelle helse, kosthold og velvære.

Hvem passer Superfood XS for?

Superfood XS kan bli innarbeidet i en rekke dietter, inkludert de som er veganer og vegetarianer, hvor det er spesielt anbefalt for alle som ønsker å øke sitt forbruk av frukt og grønnsaker, som de som ikke får nok frukt og grønnsaker i sitt normale kosthold eller for spesielt aktive individer som lever et hektisk livsstil og synes det er vanskelig å konsumere frukt og grønnsaker.

Hvordan ta Superfood XS

Superfood XS kan tas når som helst under eller i løpet av dagen, anbefales det å bli fortært med vann, men for de beste resultatene Prøv å blande med din favoritt juice eller kombinere innenfor sunne protein shakes.

Advarsel: Ikke ta hvis du er gravid. Hvis du tar noen foreskrevet medisiner eller har noen medisinske tilstander alltid konsultere lege eller apotek før du tar vitaminer kosttilskudd.

Vi endrer navnet på dette produktet til "Total Fruit & Veg". Vær oppmerksom på at ingrediensene og næringen er de samme og bare navnet på produktet er endret.

Våre kunder kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Blanding av over 10 frysetørkede frukt- og grønnsakspulver
 • En god måte å øke frukt- og grønnsaksinntaket
 • Supert for når du er på farten

Anbefalt bruk

Ha 300ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig. På grunn av den sterke smaken av denne formelen vi anbefaler å blande med en sitron basert fruktjuice (dvs. appelsinjuice).

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Uten smak : Fryst Tørket Acai Pulver luft Tørket Eple pulver (80% polyfenoler, 10% klorogensyre, 5% Phlorizin), kranebær Ekstrakt 36: 1, nypeekstrakt 20: 1 (30% polyfenoler), fryst Tørket blåbær pulver, Mangostan ekstrakt (30% polyfenoler & amp; 10% Mangostin), frys Tørket bringebær ekstrakt, Pomegranat Ekstrakt (40% Ellaginsyre), rød vin Utdrag 4: 1 (35% polyfenoler, 5% Resveratrol, 75% OPC), Brokkoli Ekstrakt (0,5% Sulforaphane), Macqui bær ekstrakt 25:. 1

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts. (5g)

Serveringer per beholder - 30 (150g), 60 (300g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1583 kJ/379 kcal 79 kJ/19 kcal 1%
Fett 5.5 g 0.3 g 0%
  hvorav mettet 1.4 g 0.1 g 1%
Karbohydrater 85 g 4 g 2%
  hvorav sukkerarter 80 g 4 g 4%
Protein 8 g 0 g 0%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Superfood XS

Velg bilde

Superfood XS
Back to top