Trantabletter

Mange helsefordeler!

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr49,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Tran ier en rik kilde til Omega 3 essensielle fettsyrer, EPA og DHA. Disse to essensielle fettsyrene har vist seg å støtte et antall helserelaterte funksjoner. Tran er også en god kilde til vitamin D.

EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre) er begge langkjedede fettsyrer som har vist seg å gi en rekke helsefordeler, inkludert; redusert blodtrykk og kolesterol, bedre immunforsvar og redusering av betennelser. De gir også de grunnleggende byggesteinene for nervevev og hjerneceller. I og med et flertall av mennesker sliter med å konsumere tilstrekkelige mengder essensielle fettsyrer i sitt normale kosthold, kan trantilskudd være avgjørende.

Når sol og sollys er de viktigste kildene til vitamin D-produksjon, har en stor andel av mennesker en tendens til å konsumere tran i vintermånedene når det er mindre sjanse for eksponering fra solen. Men hvis du mangler vitamin D generelt kan det være lurt å supplere med tran hele året. Vår tran inneholder også vitamin A, som har vist seg å støtte sunn hud, hår og negler, mens vitamin E fungerer som en antioksidant.

Vår tran er hentet fra uforurensede fiskerier på Island, slik at du får den høyeste kvalitet tilgjengelig i sin reneste form. Vi bruker ikke deodorisert olje.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Gir EPA og DHA, Vitamin D og Vitamin A
  • Bidrar til normal hjertefunksjon
  • Vedlikeholder normalt blodtrykk, og blodtriglyserider

Anbefalt bruk

Ta 1 softgel daglig. Tas best sammen med mat./p>

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. Oppbevar utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

Tran (Fisk), Softgel (Gelatin, Glyserol), Vitamin A, Vitamin D3.

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fet skrift. Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Softgel

Serveringer per beholder - 90 (90 Softgels), 180 (180 Softgels)

Næringsinnhold

    Per servering *RI
Vitamin A   800 µg RE 100%
Vitamin D   5 µg 100%
      Per servering
EPA (Eikosapentaensyre)     70 mg
DHA (Dokosaheksaensyre)     80 mg

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Trantabletter

Velg bilde

Trantabletter
Back to top