Vitamin D3 Elite

Vitamin D3 med høy styrke

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr89,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Vitamin D3 Elite

 

Vitamin D3 Eliteer batch-testet gjennom "Informed Sport"-programmet innenfor rammene til World Anti-Doping Agency (WADA) og opprettholder ISO 17025-akkreditering, som gir sikkerhet for at dette produktet har blitt testet for noen naturlig forekommende forbudte stoffer.

Vitamin D3 er katalysert av UV-stråler. I land med mye skydekke, kan kroppen bli fratatt av dette viktige vitaminet. Myprotein har utviklet en måte å sikre at du ikke nødt til å være avhengig av solen for å gi kroppen din dette viktige vitaminet. Med 2500iu av vitamin D3 per softgel, kan du vite med god samvittighet at du mottar ditt daglige behov, enkelt og effektivt.

Benyttes i økende grad av idrettsutøvere over hele verden, vitamin D3 er velegnet for en rekke sportsdisipliner

Nøkkelfordeler

  • 2500 IU per softgel
  • Praktisk og effektiv form for D3
  • Passer for alle idrettsutøvere

Anbefalt bruk

Ta 1 tablett daglig, sammen med mat

Ingredienser

Solsikkeolje, Softgel (Gelatin, Glyserin), Vitamin D.

Fri for kunstige farger og konserveringsmidler, gjær, gluten, stivelse og laktose. Ikke tilsatt salt (natriumklorid) eller sukker. GMO-fri..

Næringsinformasjon

Mengde per 1 softgel servering:
Vitamin D3: 2500 iu

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Vitamin D3 Elite

Velg bilde

Vitamin D3 Elite