• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Waxy Maisstivelse

Kompleks karbohydrat

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr79,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Waxy Maisstivelse (WMS)?

Waxy Maisstivelse er en kompleks, lang-kjedet, kabrohydrat med høy molekylvekt, uten sukker og laktose. Vår Waxy Maisstivelse har en høy prosentandel av Amylopektin (95-99%) og en lav prosenandel av Amylose (1-5%). Amylopektin-molekyler er større, tyngre og enklere å fordøye for magen. Derfor fordøyesmat med lavt Amalyse-innhold og høyr Amylopektin-innhold raskt.

Hva er fordelene med Waxy Maisstivelse (WMS)?

Waxy Maisstivelse har en høyere molekylvekt enn dekstrose og maltodekstrin, som et resultat det således passerer gjennom magen mye raskere, noe som eliminerer risikoen for mageproblemer. Ikke bare dette, men WMS fungerer som en pumpe, trekker næringsstoffer sammen med vann inn i kroppens vev med korrekt hastighet og osmolalitet for kroppens utnyttelse. Dette betyr at når man får i seg WMS får man ingen magekramper og ingen følelse av oppblåsthet. Siden WMS absorberes så raskt, kan den enkelt inntas når det er nødvendig for en hurtig frigjøring av energi.

Hvem passer Waxy Maisstivelse (WMS) for?

Waxy Maisstivelse passer for nesten alle individer inkludert vegetarianere og veganere. WMS passer ideelt for de som er fysisk aktive og ønsker å øke energinivået gjennom inntak av komplekse karbohydrater.

Hvordan ta WMS

WMS er oppløselig i vann, blandes best i en shaker, men kan også ristes og svelges umiddelbart. Den har en nøytral smak og er en utmerket fortært på egen hånd eller når det legges til formler som protein shakes og pre workout-drikker

. Vår kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Rask-virkende karbohydrater
 • 100% sukker- og laktosefri
 • Karbohydrat med høy GI

Anbefalt bruk

Ha ønsket mengde vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 50g, rist og drikk. Brukes etter intens trening for de beste resultatene.

Merk:Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten Smak: Waxy Maisstivelse (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ¼ Scoops (50g)

Serveringer per beholder - 20 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1505 kJ/354 kcal 753 kJ/177 kcal 9%
Fett 0.1 g 0.1 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 88 g 44 g 17%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Protein 0.3 g 0.1 g 0%
Salt <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholder er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Waxy Maisstivelse

Velg bilde

Waxy Maisstivelse
Back to top