WHEY SMØR - Peanøtt

Peanøttsmør med tilsatt protein

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr49,00
Utsolgt

Produktoversikt

Introduserer Myproteins Peanøtt WHEYSMØR™, ta din tradisjonelle favoritt og gjør den om til noe ekstraordinert. Produsert i vårt nøttesmør-labaratorium. Vi har designet en deilig blanding av whey isoate og nøttesmør, i en rekke deilige smaker. Med over 35% mer proteiner enn standard butikk-kjøpt peanøttsmør, vår siste innovasjon representerer enda ett produkt med høyt proteininnhold, som bidrar til vekst i muskelmassen.

Dette peanøttsmør kommer med en mengde fordeler. Den er høy i enumettede fettsyrer - å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten bidrar til opprettholdelse av normale blodkolesterolnivåer. I tillegg, har vårt Peanøtt WHEYSMØRe™ blitt utviklet slik at den er lav i sukker og salt, noe som gjør dette nøttesmøret til det kroppen din alltid har vært ute etter. Ikke bare har vi hevet den næringsmessige profilen på smøret, men vi har skapt en rekke deilige smaker.

Her hos Myprotein tror vi at dette produktet virkelig kommer til å endre gamet for alle som er seriøse om sin trening og kosthold. Dette nøttesmøret er utrolig allsidig, og du kan bruke det til å oppgradere nesten hvert måltid - litt ekstra proteiner og mye smak. Så hvorfor ikke spre nøttesmøret på en riskake, ha litt i en smoothie eller bruke som pålegg?

Myproteins Peanøtt WHEYSMØR™ er proteinrik og bidrar til vedlikehold og vekst av muskelmassen.

Nøkkelfordeler

  • Med over 35% mer proteiner enn standard butikk-kjøpt peanøttsmør
  • Fullpakket med sunne fettsyrer
  • Range of delicious flavours

Anbefalt bruk

Perfekt som smørepålegg eller som bake- og stekemiddel. Det er naturlig med separasjon av oljen, bare rør oljen sammen igjen.

 

Ingredienser

Uten smak: Ristede Peanøtter (49%), Whey Protein Isolate (Melk) (inneholder emulgator (Soya Lecitin)) (28%), Ekstra Virgin Kaldpresset Rapsolje, Søtningsmiddel (Sukralose).

Med smak: Ristede Peanøtter (49%), Whey Protein Isolat (Melk) (inneholder emulgator (Soya Lecitin)) (28%), Ekstra Virgin Kaldpresset Rapsolje, Naturlig smak, Søtningsmiddel (Sukralose).

For allergener, se ingrediensene merket i fet. Kan inneholde nøtter fra trær.

 

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

  Per 100g  
Energi 2552 kJ/614 kcal  
Fett 46 g  
  hvorav mettet fett 4.7 g  
  hvorav enumettet fett 32 g  
  hvorav flerumettet fett 7.4 g  
Karbohydrater 11 g  
  hvorav sukker 3.2 g  
Fiber 2.1 g  
Proteiner 38 g  
Salt 0.18 g  

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

WHEY SMØR - Peanøtt

Velg bilde

WHEY SMØR - Peanøtt