ZMA

Trademarked ZMA®

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr119,00 kr89,00 Spar: kr30,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

ZMA® er en unik kombinasjon av svært biotilgjengelige former av sink og magnesium pluss vitamin B6. ZMA® er det opprinnelige sink-magnesium-kosttilskuddet og det eneste godkjente av offentlig vitenskapelig forskning.

Sink og magnesium har en rekke fordeler for kroppen og dens funksjonalitet. Magnesium bidrar til elektrolyttbalansen og opprettholdelsen av normale ben og tenner, normal funksjon av nervesystemet og muskelfunksjon, normal proteinsyntese og psykologisk funksjon og reduksjon av tretthet og utmattelse.

Sink-komponenten bidrar til normal funksjon av immunsystemet og metabolismen av makronæringsstoffer, normalt syn og vedlikehold av normal hud/hår/negler og normale bein. Det bidrar også til normal kognitiv funksjon og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Vitamin B6 bidrar til blandingen ved å bidra til et normalt protein nivå og glykogen metabolisme, normal psykologisk funksjon, normal funksjon av immunsystemet, og til det normale energigivende metabolismen.

Kombinasjonen av sink, magnesium og vitamin B6 betyr ZMA® er et lønnsomt tillegg til et eventuelt kostholdsregime, uavhengig av om du er en idrettsutøver eller trener på fritiden. En rekke av våre kunder har også kjøpt produkter fra muskler og styrke utvalget sammen med ZMA®.

Merk: Vær oppmerksom på at imitasjon Sink Magnesium aspartat produkter er ikke det samme som ZMA® og ikke kan gi det samme resultatet som ble oppnådd i ZMA-studiet.

ZMA® er et registrert varemerke for SNAC System, Inc., San Carlos, CA 94070.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Støtter den normale funksjonen avi nervesystemet og muskelfunksjon
  • Bidrar til reduksjon i tretthet og utmattelse
  • Validert av publisert vitenskapelig forskning

Anbefalt bruk

Menn tar tre kapsler og kvinner tar 2 kapsler daglig, helst på tom mage, 30-60 minutter før sengetid. For beste resultat, unngå å ta sammen med melkeprodukter eller andre kalsiumholdige matvarer eller kosttilskudd.

Advarsel: Langsiktig inntak av denne mengden av vitamin B6 kan føre til mild prikking og nummenhet. Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Egnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

ZMA® (Magnesium-sitrat, Magnesium-oksid, Sink Aspartat, Sink L-Monomethionine, Pyridoksin), Kapsel (Hypromellose).

Pakket i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gulten og andre lignende produkter.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3 kapsler for menn, 2 kapsel for kvinner

Serveringer per beholder - 30 for menn, 45 for kvinner (90 tabletter), 90 for menn, 135 for kvinner (270 tabletter)

Næringsinnhold

  MENN   KVINNER  
  Per servering *RI Per servering *RI
Vitamin B6 10.5 mg 750% 7 mg 500%
Magnesium 450 mg 120% 300 mg 80%
Sink 30 mg 300% 20 mg 200%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

ZMA

Velg bilde

ZMA