• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegansk

  Vegansk

ZMA

Varemerket ZMA®

Smak
Pakke
Mengde

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr129,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

ZMA® er en unik kombinasjon av sink, magnesium og vitamin B6 og gir en rekke fordeler til kroppen og dens funksjon. Magnesium bidrar til elektrolyttbalansen, vedlikeholdelse av normale knokler og tenner, et normalt fungerende nervesystem og muskelfunksjon, normal proteinsyntese, normal psykologisk funksjon og minsker tretthet og utmattelse.

Sink bidrar til et normalt fungerende immunsystem, metabolismen av makronæringsstoffer, normale knokler, syn og vedlikeholdelse av normalt hår/hud og negler. I tillegg bidrar det til en normal kognitiv funksjon og beskyttelse av celler fra oksidativt stress.

Vitamin B6 er med i blandingen for å bidra til normal protein- og glykogenmetabolisme. I tillegg bidrar det til normal psykologisk funksjon, et normalt fungerende immunsystem og normal energigivende metabolisme.

Kombinasjonen av Sink, Magnesium og Vitamin B6 er ZMA® et verdig tilskudd til kostholdet, uansett om du trener profesjonelt eller ikke.

ZMA® er et registrert varemerke av SNAC System, Inc., San Carlos, CA 94070

Vær vennligst oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

 • Magnesium støtter et normalt fungerende nervesystem og muskelfunksjon
 • Vitamin B6 bidrar til minsket tretthet og utmattelse

Anbefalt bruk

Innta 2 kapsler daglig, helst på tom mage, 30-60 minutter før sengetid. For best resultat skal du unngå å ta det sammen med melkeprodukter eller andre kalsium-innholdig mat eller tilskudd.

Advarsel: Inntak av denne mengden vitamin B6 over lengere tid kan føre til mild prikking og følelsesløshet. Ikke overgå anbefalt daglig dosis. Dette produktet skal ikke erstatte en variert og balansert diett. Oppbevares et tørt og romtemperert sted, vekk fra direkte sollys. Egnet for vegetarianere. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

ZMA® (Magnesium Citrate, Magnesium Oxide, Zinc Aspartate, Zinc L-Monomethionine, Pyridoxine), Kapsel (Hypromellose).

Pakket i et fasilitet som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter herav.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 kapsler

Serveringer Per Beholder -  45 (90 Tabletter), 135 (270 Tabletter)

Typisk Næringsinnhold

         
      Per Daglig Servering *NRV
Vitamin B6     7 mg 500%
Magnesium     300 mg 80%
Sink     20 mg 200%

 

* NRV - Næringsverdi

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(2 anmeldelser)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

fantastisk kosttilskudd!

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

ZMA er et fantastisk kosttilskudd! Tar alltid 3 piller 30 min før jeg legger meg. Jeg sover bedre og våkner opp langt mer opplagt på morgenen – klar for en tung morgenøkt på gymen! Sies at man kan oppleve crazy drømmer av ZMA, men det jeg har merket veldig godt er at jeg drømmer mye! Og det liker jeg veldig godt – aldri opplevd noe unormalt annet enn flere netter med drømmer enn ellers. Ellers er ZMA’s rykte for å øke tesosteron også ett + i taket..
Passer bra med:
3 piller 30 min før leggetid på tom mage. Hender jeg tar det med BCAA piller for å maksimere restitusjon.

Tue Jul 25 17:09:53 BST 2017 av Mass

ZMA

Generelt:

5

Effektivitet:

5

Ta den før leggetid på tom mage. Gir hvertfall meg utrolig mye og håndfaste drømmer. Føler jeg sover utrolig godt og føler meg generelt fantastisk om dagen! Et av veldig få tilskudd jeg vil anbefale basert på annet enn selve innholdet. Anbefales å prøve selv!
Passer bra med:
Tom mage! Ikke ta kasein rett før eller etterpå..

Mon Jun 12 19:32:20 BST 2017 av FF #1 Topp omtalerer

ZMA

Velg bilde

ZMA
Back to top