Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein Seamless Tights

Squat Proof og maksimal komfort!

NOK

Myprotein Seamless Tights

Squat Proof og maksimal komfort!

NOK

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Ekspresslevering Tilgjengelig
Om bestilt før 20.00, levert med kurer neste virkedag. Tilgjengelig for ordre sendt før 20.00 (14.00 i helga og offentlige helligdager) for levering neste virkedag. Gjelder de fleste leveringsadresser innen Storbritannia.

Hvis jeg ikke er helt fornøyd med min vare?

Vennligst se vår returrett og policy-

Kundeomtaler

Overall Rating : 4.68 / 5 (37 anmeldelser)
  • 32 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Se alle omtaler
 

Beste Kundeanmeldelser

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Superfornøyd!

Jeg har nå kjøpt min 3. farge av denne tightsen. Den er lang i beina, og god stretch, så anbefaler å gå ned en størrelse. Strikken i livet er komfortabel, og fargene er super fine!

Var denne hjelpsom?

Kjempefin!!

Denne tightsen er utrolig deilig å ha på, og den er ikke gjennomsiktig i det hele tatt!. Jeg er 176cm, og small var helt ned til anklene på meg! Anbefales på det varmeste😊

Var denne hjelpsom?

Favoritt

En utrolig god tights som ser nydelig ut på. Stoffet er utrolig behagelig, og i hod kvalitet. Har 3 av denne, da den virkelig de en favoritt!

Var denne hjelpsom?

Anbefales

Tightsen er ikke gjennomsiktig! Strikket øverst kan være litt stramt, men det er ikke ubehagelig. Glir ikke ned, og god kvalitet. En absolutt favoritt, anbefales!

Var denne hjelpsom?

Knallfin og komfortabel tights

Knallfin! Akkurat som på bildet, men sykt digg å ha på! Kjennes nesten ut som om man ikke har på seg noe! Absolutt squat proof og veldig flatterende på :-) Anbefales! Normal i størrelsen.

Topp omtalerer

Var denne hjelpsom?

Fornøyd

Fornøyd, blir nok å handle en til i annen farge. Pakken kom før forventet levering også. Er nesten 25 uker gravid og passer nok ei stund til. Strikken i midjen var såppas lav og ikke for stram. Var i tvil om jeg skulle velge XS eller S, gikk for XS og den passet. S hadde nok også passet bra.

Var denne hjelpsom?

merket faller av

Kjøpt to tightser der merket har holdt seg, men den tredje jeg kjøpte der holder merket på å falle av etter to vask....

Var denne hjelpsom?

ELSK ELSK ELSK

Dette er den desidert beste tightsen jeg har kjøpt på lenge!! Størrelsen passer perfekt, og kvaliteten er virkelig topp! Den tåler mye, og stoffet er ekstremt behagelig både til styrke og kondisjonstrening😍 Anbefales på det sterkeste!

Var denne hjelpsom?

Ny favoritttights

Disse er så myke og gode å gå i at jeg ikke bare trener med de, men også bruker de som bukser litt for ofte. Squat-proof, veldig elastiske og lette å bevege seg i, og superfine. Jeg har hofter til en størrelse XL og midje til en størrelse M, og den passer godt begge steder i L. Ikke for stram og ikke for dvask. Veldig fan!

Var denne hjelpsom?

Utrolig

Utrolig fin tights, kan lett sammenlignes med IcanIwill sine, men syntes denne var bedre. Utseende 10/10, funksjon 10/10. Hvis man vipper mellom 2 størrelser så anbefler jeg å ta den minste.

Var denne hjelpsom?