Myprotein Handel Vi poster anmeldelser innen 48 timer, så lenge de møter våre kvalitetsretningslinjer, vilkår og betingelser. Alle innsendte anmeldelser, submitted blir den lisensierte eiendommen til www.myprotein.com, som opplyst i våre vilkår og betingelser. Ingen av din personlige informasjon deles med tredjeparter.

Med det økende ønske om en sunnere livstil og optimale prestasjoner, øker fobrukernes etterspørsel etter sportsernæring og supplemeneter. Dette området, som tidligere var eksklusivt for profesjonelle idrettsutøvere, tiltrekker seg nå et større og mer variert publikum.

Veksten til sportsnæringsindustrien i Europape er nå større enn i Nord-Amerika og verdsatt til $4 milliarder. Det er på tide å sikre at dine forbrukere har tilgang til produkter av høy kvalitet som også maksimerer sine salg og ditt inntektspotensial.

Nr1 online i Storbritannia tilbyr nå handelssamarbeid

Dannet i 2004, Myprotein har vokst med utrolig fart. Nylig ranket på 21ste plass i the Sunday Times Fast-Track 100 list, er vi nå Storbritannias Nr 1 online-leverandør sportsernæring og har nylig lansert i Frankrike, Italia, Tyskland, Eire og Spania.

Myprotein jobber nå i samarbeid med uavhengige treningssentre. Sportsklubber, sporternæringsleverandører, uavhengige forhandlere og helsekostgrossister for å tilby velprøvde produkter, service og inntekter til et større publikum.

Samarbeid Vilkår & prosess

Vi har utviklet våre handelssamarbeidsplatformer for å gjøre det så enkelt som mulig å gjennomføre, og gir deg mer tid til å fremme produkter!

Myprotein.com gir deg produktkunnskap og råd på over 700 produkter, inkludert supplement, ernæring, klær og tilbehøre. Du har også ekspertisen til vårt kundeservice-team og nye produkter-avdelingen til disposisjon for å støtte deg på veien.

Handelssamarbeid prosess

  • Utforskende møte for å diskutere ordreverdier, forsyningsbehov og selskapsgjennomgang.
  • Handelssamarbeid dra fordeler fra anmeldelser hver fjerde måned, råd om nye produktlanseringer og markedsoppdatering.
  • All handel leveres på en ex works basis.

Så enkelt er det. Kontakt oss idag for å funne ut mer om Myprotein Handel for å dra fordeler fra å jobbe med Storbritannias Nr1 online-leverandør!

Handelssamarbeid

Tel: 0845 474 2359
Overseas: +44 845 474 2359
E-post: trade@myprotein.com

Dine kontaktdetaljer

  • Din Selskapsdetaljer

  •  
Back to top