Globe Gripz™

Venus

Sommersalg | Opp til 70% rabatt på hundrevis av produkter + 10% ekstra | Bruk kode: 10EKSTRA

Sommersalg | Opp til 70% rabatt - 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Starten på slutten av sommeren er her og vi trøster dere ved å sette ned prisene slik at du kan spare opp til 70% i vårt sommersalg - på hundrevis av produkter. Nå får du også 10% ekstra rabatt på hele bestillingen når du oppgir kode 10EKSTRA i kassen.

Inkluderer bestselgende Impact Whey Protein, BCAA, CLA & mer!  Ingen kode nødvendig - produktene er allerede satt ned i pris.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 23/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr269,00

kr215,00

Spar: kr54,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

The Venus Globe Gripz ™ har en mindre diameter i forhold til Earth Globe Gripz ™ og måles 63mm i diameter noe som gjør dem spesielt ideelt for kvinner eller for de med små hender. Venus Globe Gripz ™ er ergonomisk utformet for å bedre fordele belastningen over hele hånden, bedre komfort.

Globe Gripz ™ Venus er laget av høyverdig elastomer polymer, som sikrer at de ikke vil splitte eller sprekke og er tørket ren og er designet for bruk med generisk standard (1 & rdquo;) og OL (2 & rdquo;). Barer, kabel håndtak, og manualer

De kan monteres i løpet av sekunder, og kan brukes komfortabelt med alle typer barer, måles 25mm til 32mm i diameter. Perfekt for å bruke din favoritt pitching eller bowling grep for å utføre sports-spesifikke vektet øvelser og for grappling stil som MMA.

Nøkkelfordeler

  • 63mm diameter for mindre grep
  • Laget av elastomer polymer
  • Passer på barer, manualer og kabler

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Globe Gripz™

Velg bilde

Globe Gripz™