Tilbud

Slutter: 26 Aug 2016 09:00 AM

30% rabatt på 30 bestselgere

30% rabatt på 30 bestselgere | Bruk kode: FAVORITTERNO

Idag får du 30% rabatt på 30 bestselgere. Inkluderer alle våre beste produkter, som Impact Whey Protein, MyBar Zero, BCAA og mange andre!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 25/08/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Bruk kode: FAVORITTERNO

Kjøp Nå

Tilbud

Slutter: 30 Aug 2016 09:00 AM

Ukens tilbud - 2 for 1 på shower gels

2 for 1 på shower gels | Ingen kode nødvendig

Bare legg 2 eller flere shower gels i handlekurven. så vil den ene automatisk rabatteres.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 29/08/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Tilbud

Slutter: 02 Sep 2016 10:55 PM

Månedens smak - sommersmaker!

Smak sommeren med 25% rabatt på våre sommersmaker i hele august | Bruk kode: NYSMAK 

Inkluderer bestselgere som: Impact Whey Protein, Impact Whey Protein (Limited Edition), Instant Oats (Havrepulver), Impact Diet Whey og mer. 

Vi rabatterer følgende smaker: Banan, Banan & Jordbær, Sommerfrukt, Brazilian Guava, Sjokolade & Kokosnøtt, Appelsinkrem, Ananas, Pina colada, Banankrem.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 31/08/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp nå!

Tilbud

Slutter: 31 Jan 2017 10:55 PM

15% rabatt på din første ordre!

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Bruk kode: NYKUNDE15

Kjøp Nå