Gym Pakken

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

kr119,00

Utsolgt

Sold out

Produktoversikt

Aldri komme kort på Protein med vår Gym Pakke. Denne pakken inneholder alt du trenger for en nødsituasjons trening. Vi har satt sammen tre av de grunnleggende tingene for deg å ha i bilen eller på jobb for å sørge for at du alltid får en shake

Vår Gym Pakke inneholder:

Impact Whey Protein, 250g, uten smak - 10 porsjoner med vår mest solgte 82% premium grade whey protein, som gir 20g protein per 25g servering. Det høye proteininnholdet vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Gym Bag – Gymbag er en lett og praktisk måte å lagre alle dine nødvendigheter for gym. Perfekt for oppbevaring av håndkle, protein shake og nøklene.

Myprotein Mixmaster Shaker - disse Shakers har det nyeste designet og de kommer med et rutenett grill som bidrar til å gjøre drikken klumpfri, også kommer de med en skru på topp lokk så det gjør shakeren mye sikrere når man rister.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Perfekt for en nødsituasjons trening
  • Inneholder protein, en shaker og vår gym bag.
  • Lett og enkel å oppbevare.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Gym Pakken

Velg bilde

Gym Pakken