Gym Pakken

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr119,00

Utsolgt

Sold out

Produktoversikt

Aldri komme kort på Protein med vår Gym Pakke. Denne pakken inneholder alt du trenger for en nødsituasjons trening. Vi har satt sammen tre av de grunnleggende tingene for deg å ha i bilen eller på jobb for å sørge for at du alltid får en shake

Vår Gym Pakke inneholder:

Impact Whey Protein, 250g, uten smak - 10 porsjoner med vår mest solgte 82% premium grade whey protein, som gir 20g protein per 25g servering. Det høye proteininnholdet vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Gym Bag – Gymbag er en lett og praktisk måte å lagre alle dine nødvendigheter for gym. Perfekt for oppbevaring av håndkle, protein shake og nøklene.

Myprotein Mixmaster Shaker - disse Shakers har det nyeste designet og de kommer med et rutenett grill som bidrar til å gjøre drikken klumpfri, også kommer de med en skru på topp lokk så det gjør shakeren mye sikrere når man rister.

Nøkkelfordeler

  • Perfekt for en nødsituasjons trening
  • Inneholder protein, en shaker og vår gym bag.
  • Lett og enkel å oppbevare.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Gym Pakken

Velg bilde

Gym Pakken