• Gluten Free

    Gluten Free

Beta Ecdysterone

Cyanotis Vaga

Smak
Pakke
Mengde

Opp til 60% på piller og aminosyrer | Ingen kode nødvendig

Opp til 60% på piller og aminosyrer | Ingen kode nødvendig

Gå heller ikke glipp av våre nye juleprodukter, som inkluderer nye whey-smaker og limited edition flapjacks.
Tilbudet gjelder fram til kl. midnatt 12.12.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr169,00

kr149,00

Spar: kr20,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Beta-Ecdysterone er en naturlig forekommende phytochemical funnet i urter eller røtter slik som Cyanotis Vaga. Nylige studier har antydet at når det brukes sammen med en strukturert vektrutine, kan Beta-Ecdysterone bidra til å forbedre muskelmassen uten å legge på fett.

Beta-Ecdysterone har vist seg å stimulere proteinstoffskiftet og fremme vekst, samtidig som man reduserer vevsammenbrudd. Når muskelen er forsynt med mer protein, er den mer sannsynlig å vokse i størrelse, og dermed øke i styrke. Denne prosessen kalles proteinsyntese og Beta-Ecdysterone antas å fremme denne prosessen.

Ulike studier viste også Beta-Ecdysterone til å være langt mer effektiv når det kombineres med en vekttreningsprogram og en diett med høyt proteninntak. Denne kombinasjonen viste raskere resultat i størrelsesøkning og redusert restitusjonstid mellom treningsøktene.

Beta-Ecdysterone har ingen rapporterte bivirkninger og har også vist seg å bidra til å redusere kroppsfettsnivåer.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Naturlig urteekstrakt
  • 300mg 20-Beta-Hydroxyecdysterone
  • Naturlig forekommende fytokjemikalie

Anbefalt bruk

Konsumer 1 kapsel, to ganger daglig. Tas best sammen med mat.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. Oppbevar utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

20-Beta-Hydroxyecdysterone (som Beta-Ecdysterone), Fortykningsmiddel (Maltodekstrin), Kapsel (Gelatin).

Allergener:

Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Kapsel

Serveringer per beholder - 60 (60 Kapsler), 120 (120 Kapsler)

Næringsinnhold

Per servering
Beta Ecdysterone300 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Beta Ecdysterone

Velg bilde

Beta Ecdysterone