• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Carbogen®

Smak
Pakke
Mengde

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr109,00 kr33,00 Spar: kr76,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Carbogen®?

Carbogen® er en patentert enzym formel som gir en unik kombinasjon av maltodekstrin, Amylase, Cellulase og Hemicellulace.

Fordel med Carbogen®

Carbogen® er et løselig pulver som kan legges til din før trenings shake og med andre karbohydrater som druesukker, maltodekstrin eller fruktose.

Hvem er Carbogen® egnet for?

Carbogen® er ideell for alle som ønsker å maksimere utvinningen etter en intens trening. Det anbefales å konsumere 200mg av Carbogen® etter treningen med noen form for høy GI (glykemisk indeks) karbohydrater som druesukker eller maltodekstrin. Carbogen® kan også tas med andre karbohydrater som et karbohydrat lasting strategi eller for før trenings karbohydratinntak.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Patentert enzymformel
 • Løselig pulver, enkel å blande
 • Passer bra med karbohydrater som Maltodekstrin og Dekstrose

Anbefalt bruk

Ha 200-300ml vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 200mg, rist og drikk. Alternativt kombinere 200mg med protein shake.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, egg, soya, gluten og lignende produkter.

uten smak : Carbogen® Patentert Digestive Enzyme Blanding (maltodekstrin, Fungal Amylase, Fungal Cellulase, og hemicellulase).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 liten scoop (200mg)

Porsjoner per beholder - 250 (50g)

Næringsinnhold

  Per servering
Carbogen®     200 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Carbogen®

Velg bilde

Carbogen®