• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Hvetegress-pulver

Smak
Pakke
Mengde

Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | 10% ekstra | Bruk kode: EKSTRATI

Festen ble til nachspiel | Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg har vi i festrus bestemt at du nå får 10% ekstra rabatt når du bruker kode: EKSTRATI

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m midnatt i 30.05.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr69,00

kr51,00

Spar: kr18,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Hvetegress-pulver?

Hvetegress er det tidliunge gress-stadium av kornplanten, her presentert i pulverform.

Hvetegress-pulver

Hvetegress høstes like etter spiring og inneholder en rekke vitaminer, mineraler, enzymer og klorofyll. Hvetegress er et fettfri, høy-fiber kosttilskudd.

Hvem passer Hvetegress for?

Hvetegress-pulver er ideelt for alle som ønsker å øke sitt daglige inntak av fiber. Hvetegress er ofte kjøpt av våre kunder med andre produkter fra Helse og Velvære-utvalget.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

  • Fettfri Fiberrikt kosttilskudd
  • Inneholder klorofyll

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 4g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Hvetegress-pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 3/4 tsp. (4g)

Servings Per Container - 62 (250g)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1618 kJ/387 kcal 62 kJ/15 kcal 1%
Fat 0 g 0 g 0%
  of which saturates 0 g 0 g 0%
Carbohydrates 45 g 1.8 g 1%
  of which sugars 45 g 1.8 g 1%
Fibre 85 g 1.7 g  
Protein 23 g 0.9 g 2%
Salt 0.03 g 0.02 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Hvetegress-pulver

Velg bilde

Hvetegress-pulver