• Gluten Free

    Gluten Free

Protein måltid - marokkansk kylling

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr209,00

kr188,00

Spar: kr21,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er protein måltider?

Protein Måltider er et revolusjonerende konsept som kombinerer cutting-edge matproduksjon med diettbehov av en fysisk aktiv person. Chili Con Carne er en kombinasjon av kjøttdeig med røde kidneybønner og fullkorn ris i en sterk meksikansk chili saus. Dette måltidet kan tilberedes på 3 minutter, noe som gjør det ideellt for når du er underveis eller når det er begrenset tid til å lage mat. Det er også perfekt for å ta med seg og bruke det som proteinrik måltid i løpet av dagen.

Fordeler med protein måltider

Marokkansk Kylling måltidet inneholder over 29g protein per måltid som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Hvert måltid inneholder lite fett og sukker ( 3g fett og 9g sukker ).

Hvem er protein måltider Egnet for?

Protein Måltider er perfekt for alle som leter etter et velsmakende proteinrik måltid som inneholder lite fett og sukker. Disse måltidene kan bli forberedt på 3 minutter som gjør dem perfekt for når du er i farten og leter etter et godt måltid. De kommer også i en liten pose som betyr at de er lette å bære med deg.

Nøkkelfordeler

  • Over 30g protein per måltid
  • Lavt fett og sukker
  • Forberedt på bare 3 minutter

Anbefalt bruk

Tilberedelsen varierer. Instruksjonen gjelder for en 850W Mikrobølgeovn. Disse instruksjonene er kunn tipps for tilberedning. Rist forsiktig i 10 sekunder. Lag en liten 2cm åpning på hver side så luften kan komme ut. Varm i 1,5 minutter. Riv av toppen av pakken og rør. Varm i ett til minutt og så server den. KOKEPLATER: Hell innholdet i en kasserolle. Varm på svak varme. Rør av og til.

Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Ingen behov for kjøling. Må ikke fryses. Ikke bruk hvis pakken er skadet eller lekker. Bruk opp umiddelbart etter åpning. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ikke egnet for vegetarianere.

Ingredienser

marokkanske kylling : mango juice fra Konsentrat (33%), kokt kyllingbryst (30%), quinoa (8%), spinat (4%), rød paprika (4%), maisstivelse, ingefær puré, modifisert maisstivelse, koriander, salt.

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Pouch (300g)

Servings Per Container - Each pack contains 6 pouches

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving (300g) *RI
Energy 395 kJ/93 kcal 1184 kJ/280 kcal 14%
Fat 1.1 g 3.3 g 5%
  of which saturates 0.5 g 1.5 g 8%
Carbohydrate 9.7 g 29.1 g 11%
  of which sugars 3.2 g 9.6 g 11%
Fibre 1.3 g 3.9 g  
Protein 10.5 g 31.5 g 63%
Salt 0.5 g 1.5 g 25%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Moroccan Chicken version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein måltid - marokkansk kylling

Velg bilde

Protein måltid - marokkansk kylling