Under Armour® Menn Coldgear Evo Leggings - Svart

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Utsolgt

Produktoversikt

Under Armour® Menn Coldgear Evo Leggings er kompresjons leggings som har tosidig stoff for å transportere fuktighet vekk fra huden og sirkulere kroppsvarme for å holde deg varm uten den ekstra vekten. Materialet består av 89% polyester og 11% elastine for å gi en behagelig passform med maksimal mobilitet når du deltar i uansett idrett. Leggingsene har Myprotein logo på fronten og Under Armour® Logo foran og bak som vist på bildet.

Fordeler med Under Armour® Menns Coldgear Evo Leggings

  • Oppdatert dobbel-lag Coldgear® materiale som gir deg en ultra-varm, børstet interiør og en glatt, rask tørking utvendig
  • Lett, 4-veis strekk stoff konstruksjon forbedrer mobilitet og tørker fort
  • Superior Moisture Transport System transporterer svette for å bidra til å regulere kroppstemperaturen, slik at du har det komfortabelt
  • Lin strekker seg for optimal komfort
  • Ergonomisk linning gir større dekning for ekstra varme og beskyttelse

Nøkkelfordeler

  • To-lags Coldgear®-stoff
  • Lett stoff med 4 wat-stretch gir økt bevegelsesfrihet
  • Overlegent fukttransporterende system

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Under Armour® Menn Coldgear Evo Leggings - Svart

Velg bilde

Under Armour® Menn Coldgear Evo Leggings - Svart