Myprotein Håndkle

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr109,00

Utsolgt

Produktoversikt

Myprotein Håndkle er et 100% bomull velur vevd jacquard stort håndkle ideell for bruk til å tørke seg selv av etter trening eller ta med i badstuen. Det høye kvalitets materialet av håndkledet sikrer maksimal tørking og komfort, og er utmerket valuta for pengene.

Fordeler med Myprotein Håndkle
håndkle har Myprotein logo på midten i stor skrift og er 100% bomull velur vevd jacquard materiale.

Myprotein Håndkle er perfekt for alle som ønsker å vise frem Myprotein merkevare når de er i treningsstudioet eller ved bassenget. Det er 100% bomull og er derfor praktisk for tørking etter at du går for en svømmetur, eller etter at du har dusjet.

Retningslinjer Vaskeråd:

 • 100% Bomull
 • vaske med kaldt vann
 • Trommel tørt på lavt
 • Kjølig stryking om nødvendig
 • Ikke blek

Håndkle størrelse:

Bredde 75cm x lengde 150cm

Maskinvask håndkle før bruk.

  Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

  Nøkkelfordeler

  • 100% bomull velur
  • Myprotein Logo på midten av håndkle
  • Perfekt for bruk i gym

  Kundeomtaler

  Der er ingen nåværende omtaler.

  Myprotein Håndkle

  Velg bilde

  Myprotein Håndkle