Myprotein Kodelås

Laget av holdbart metall med høy korrosjonsmotstand

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr29,00 kr26,00 Spar: kr3,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Produktspesifikasjon

Som den største online sportsernæringmerkevare i verden, er vi konsekvent på jakt etter å utvide alle våre områder med mer innovasjon og kvalitet. Denne lettmetall kombinasjonhengelåsen har høy korrosjonsmotstand og god værbeskyttelse, samt å være Myprotein-merket. Enten du er på vei til gymmet etter jobb, skal spille en fotballkamp i helgen eller skal ut å svømme en tidlig morgen - å eie en kvalitethengelås med din egen personlige kombinasjon vil alltid komme godt med for dine oppholdsskap og bager.!

La oss snakke om funksjoner

  • Myprotein-merket
  • Laget av holdbart metall med høy korrosjonsmotstand
  • Kombinasjonhengelås som gjør at du kan bruke din egen personlige kode

Når skal man bruke meg

Hver gang du trenger å holde dine eiendeler trygt. Dette kan være i på gymmet, på jobb, på reise, ved sportslige aktiviteter eller turneringer.

Nøkkelfordeler

  • Myprotein-merket
  • Laget av holdbart metall med høy korrosjonsmotstand
  • Kombinasjonhengelås som gjør at du kan bruke din egen personlige kode

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Kodelås

Velg bilde

Myprotein Kodelås