Myprotein Kodelås

Laget av holdbart metall med høy korrosjonsmotstand

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% ekstra med kode EKSTRA10NO

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% ekstra med kode EKSTRA10NO

Opp til 55%ALT! Ingen kode nødvendig...
Husk å bruke koden EKSTRA10NO for å få 10% i tillegg til salget!
Du får også en gratis Protein Whafer Vanilje på kjøpet - I tillegg til en GOLDEN TICKET - en fysisk billett med unik rabattkode du kan bruke på siden!

Husk også å se vår eksklusive 5M COLLECTION BUNDLE med 5 herlige favoritter til halv pris - Kun denne uken!
Rabatten blir automatisk lagt til i kassen.

Golden Ticket er en fysisk billett du får i din forsendelse hvis du handler mellom mandag 21 Aug og Søndag 27 Aug. Du får en eksklusiv kode du kan bruke for å få rabatt hos Myprotein.
Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 25.08.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


KJØP NÅ

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Produktspesifikasjon

Som den største online sportsernæringmerkevare i verden, er vi konsekvent på jakt etter å utvide alle våre områder med mer innovasjon og kvalitet. Denne lettmetall kombinasjonhengelåsen har høy korrosjonsmotstand og god værbeskyttelse, samt å være Myprotein-merket. Enten du er på vei til gymmet etter jobb, skal spille en fotballkamp i helgen eller skal ut å svømme en tidlig morgen - å eie en kvalitethengelås med din egen personlige kombinasjon vil alltid komme godt med for dine oppholdsskap og bager.!

La oss snakke om funksjoner

  • Myprotein-merket
  • Laget av holdbart metall med høy korrosjonsmotstand
  • Kombinasjonhengelås som gjør at du kan bruke din egen personlige kode

Når skal man bruke meg

Hver gang du trenger å holde dine eiendeler trygt. Dette kan være i på gymmet, på jobb, på reise, ved sportslige aktiviteter eller turneringer.

Nøkkelfordeler

  • Myprotein-merket
  • Laget av holdbart metall med høy korrosjonsmotstand
  • Kombinasjonhengelås som gjør at du kan bruke din egen personlige kode

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Kodelås

Velg bilde

Myprotein Kodelås
Back to top