Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

Vennligst velg ditt leveringssted
Leveringsalternativ for:
Norge

Standardleveranse (Sporet)

150kr

Standardleveranse (sporet) 150kr. 

Vanligvis 6-8 virkedager.

Fri frakt

1650kr

Du får fri frakt på din bestilling når du bestiller over 1650kr.Grunnet endringer i Norske lover fom 01.01.2020 er det opp til KUNDEN å betale moms, toll og avgifter UANSETT PAKKENS VERDI hvis pakken inneholder kosttilskudd eller matvarer slik vi har skjønt det p.d.d.

På grunn av denne endringen og manglende informasjon og oppfølging fra myndighetenes side, er det mye usikkerhet rundt hvordan selve overgangen fra "momsgrense-tiden" til det nye systemet er, og vi kan derfor ikke si med sikkerhet hvordan ordren din blir behandlet i tollen.

Vi beklager dette, men vi jobber mot en permanent løsning på moms- og toll utfordringene.

Skulle pakken din bli tollet og momsbelagt i tollen vil du kunne måtte betale opp til 25% moms på pakkens verdi, i tillegg til å måtte betale et tollgebyr på det vi har skjønt er mellom 100kr og 300kr. Vi anbefaler derfor at våre kunder handler mer og heller skjeldnere for å gjøre tollgebyret til en så liten del av regnestykket som mulig.

Hvordan reglementet er på klesvarer og andre ikke-mat/ tilskuddsvarer er usikkert, men det er mulig at pakker med kun dette forstsatt følger 350kr-regelen. Pakker med begge deler behandles sansyligvis som om den kun inneholdt matvarer.

Vi har priset oss slik at vi mener varenes verdi for kunder i Norge er bedre enn konkurrenter selv med moms og tollgebyrer, og vi understreker også at vi p.d.d ikke sikter mot å gjøre profitt på varer vi sender til Norge, dette for å sikre at våre lojale kunder fortsatt kan nyte varene de har blitt glad i mens vi jobber mot en permanent løsning uten å måtte betale uforsvarlig mye for dette.

Vi håper dette løser seg raskt og at vi kan gjengjelde tillitten deres så fort som mulig.

- Myprotein Teamet ved Norge- og regionalansvarlige Thomas R.