Spar 35% på alt*
Kode: 35NO

Vitenskapen bak Myprotein

Lær hvordan våre produksjonsmetoder gir deg kosttilskudd med markedets høyeste kvalitet

Hvorfor velge Myprotein?

Hvorfor velge Myprotein?

Når det kommer til kosttilskudd, leverer vi bare den beste kvaliteten og gir deg best verdi for pengene. Dette kan vi på grunn av måten Myprotein arbeider - vi bruker kun ingredienser av ypperste kvalitet, de mest pålitelige leverandørene, og våre state-of-the-art produksjonsfasiliteter for å kutte i unødvendige kostnader, mens in-house testing garanterer 100% renhet.


Vårt dedikerte produktutviklingsteam formulere vårt omfattende utvalg basert på markedets nyeste vitenskapelige forskning, og vi bruker kun godkjente leverandører som klarreres gjennom vår strenge godkjenningsprosessen. Dette betyr at alle våre produkter alltid holder seg til strenge europeiske og globale standarder.


Vi bruker markedets nyeste og sikreste deteksjonsteknikker, som for eksempel avanserte nær-infrarødt testing for å sikre at vi oppfyller alle interne og eksterne kvalitetskrav, inkludert godkjennelse fra vegetariske og veganske organisasjoner, og Soil Association. Med et markedsledende bredt utvalg produkter og et dedikert team, gir vi deg tilgang til de nyeste og mest banebrytende helseprodukter for å møte dine behov og å oppnå dine mål.


Vår kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken for å hjelpe med eventuelle problemer eller spørsmål.

Vår kompetanse, deres akkreditering

Myprotein Teknologi

Teknologi

Vi har investert i state-of-the-art maskiner for å sikre at vi har verdensklasse produksjonsanlegg som en del av vår in-house produksjon. Dette inkluderer avanserte filtreringssystemer, X-ray (røntgen) maskiner, og nær-infrarødt testing for å sikre førsteklasses kvalitet.


Vi har kvalitetskontroller på plass igjennom hele produksjonsprosessen for å sikre at vi har topp kvalitet. Som en del av dette, tester vi hver råvare ved innreise til vår fabrikk og våre ferdige produkter før de forlater anlegget - garantert kvalitet, konsistent smak, og det beste kosttilskuddet i Europa.