Vilkår og betingelser

Disse vilkårene og betingelsene ("Vilkår") styrer brukeren ("du" eller "din") bruk av nettstedet myprotein.se ('nettsted') og ditt forhold til The Hut.com Limited ( handelsnavn Myprotein), et selskap registrert i England og Wales med organisasjonsnummer 05016010 med forretningskontor på 5th floor, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, Storbritannia, M90 3DQ ("vi", "vår" eller "oss"). Les vilkårene nøye, ettersom de påvirker dine rettigheter og plikter etter loven. Hvis du ikke aksepterer disse vilkårene, må du ikke bruke nettstedet. Ved å bestille noen av våre produkter eller tjenester, godtar du disse vilkårene. Du bør skrive ut en kopi av disse vilkårene for fremtidig referanse

Hvis du har spørsmål om våre vilkår og betingelser, kan du kontakte oss.

1. AVTALE

Ved å bruke dette nettstedet godtar du å være bundet av disse vilkårene, og tillater oss å overføre informasjon (inkludert oppdatert informasjon) for å innhente opplysninger fra tredjeparter, inkludert men ikke begrenset til, debet- eller kredittkortnummer eller kredittopplysninger for å bekrefte identiteten din, å validere kredittkortet ditt, for å få kredittkort-autorisasjon og å godkjenne individuelle kjøpstransaksjoner.

2. RETTELSER

Vi forbeholder oss retten til å:

oppdatere disse vilkårene som nødvendig, der eventuelle endringer vil bli kommunisert til deg via en egnet kunngjøring på nettstedet. Det er ditt ansvar å se etter slike endringer. Endringene vil gjelde i forhold til bruk nettstedet etter at vi har gitt et slikt varsel. Hvis du ikke aksepterer de nye betingelsene, bør du ikke fortsette å bruke nettstedet. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet etter datoen da endringen trer i kraft, viser din bruk av nettstedet godtar du å være bundet av de nye vilkårene;

redigere eller trekke tilbake, midlertidig eller permanent, dette nettstedet og materialet som finnes på nettsteder (eller en del av nettsiden) uten å gi varsel til deg, og du bekrefter at vi ikke skal være ansvarlig overfor deg for noen endring eller kansellering av nettstedet eller dets innhold, og;

deaktivere enhver bruker-ID eller passord som vi har gitt til deg, enten valgt av deg eller tildelt av oss, når som helst, hvis vi mener at du har brutt noen bestemmelse i disse vilkårene.

3. REGISTRERING

Ved å bruke dette nettstedet, garanterer du at:

du har juridisk rett til å inngå bindende avtaler;

du er over 18 år gammel;.

den personlige informasjonen du må oppgi ved registrering er sanne, nøyaktige, oppdaterte og fullstendige på alle måter, og du kan ikke opptre som en annen person eller et annet selskap.

Du vil varsle oss umiddelbart om eventuelle endringer av personlig informasjon via e-post eller ved å ringe vår kundeservice på:

Tel: +44 8450949889

4. PERSONVERNERKLÆRING

Vi vil behandle all personlig informasjon konfidensielt og vil bare bruke den i samsvar med våre retningslinjer for personvern. Vi vil også behandle informasjon om deg i henhold til våre retningslinjer for personvern. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til slik behandling og du garanterer at alle informasjon du oppga er riktig.

Når du handler på dette nettstedet, vil vi be deg om å oppgi personopplysninger for å gjøre oss i stand til å identifisere deg, som navn, e-postadresse, fakturaadresse, leveringsadresse, kredittkortinformasjon eller annen betalingsinformasjon. Vi bekrefter at denne informasjonen vil bli beholdt av oss i samsvar med registreringen vi har med "Data Commissioner Office" (Storbritannias data Inspection Board).

5. BESKYTTELSE AV DIN SIKKERHET

For å sikre at din kredittkort, debetkort eller betalingskort ikke brukes uten ditt samtykke, vil vi bekrefte navn, adresse og annen personlig informasjon fra deg i løpet av bestillingsprosessen mot en aktuell tredjeparts databaser.

Vi ser svært alvorlig på nettsvindel. Med det økte antallet falske kredittkorttransaksjoner, gjør vi alt for å sikre at alle bestillinger er nøye kontrollert ved hjelp av informasjonen som allerede er oppgitt. Det er en mulighet for at vi kan kontakte deg som ekstra sikkerhetstiltak og vi ber om at du samarbeider for å gjøre det enkelst mulig for oss å fullføre dem. Vi vil ikke tolerere ulovlige transaksjoner og slike transaksjoner vil bli rapportert til myndighetene.

Ved å akseptere disse vilkårene samtykker du til slike kontroller blir gjennomført. Gjennom å utføre disse kontrollene kan personlige opplysninger oppgitt av deg utlevert til en registrert kredittrapporteringsbyrå som kan beholde en kopi av denne informasjonen. Du kan være sikker på at dette er gjort for å bekrefte din identitet. En kredittkontroll utføres ikke og at din kredittverdighet ikke blir berørt. All informasjon gitt av deg vil bli behandlet på en sikker måte og i samsvar med "Data Protection Act 1998" (Storbritannia).

6. OVERHOLDELSE

Nettstedet kan brukes til lovlige formål og på en lovlig m��te. Du samtykker i å overholde alle gjeldende lover, forskrifter og regler som gjelder for nettstedet og dets bruk. Du godtar å ikke:

laste opp eller overføre virus via nettstedet, trojanere, ormer, logiske bomber de eller noe annet laget for å forstyrre, avbryte eller ødelegge normale prosedyrer i en datamaskin;

aste opp eller overføre materiale som er støtende via nettsiden, fornærmende eller har en uanstendig karakter, og;

forsøke å få uautorisert tilgang til nettstedet vårt, serveren der nettstedet vårt er lagret eller noen server , datamaskin eller database knyttet til nettstedet vårt. Du må ikke angripe vår side via et denial-of-service angrep eller et distribuert tjenestenekt.

Ved å bryte denne bestemmelsen, begår du en straffbar handling etter loven, "Computer Misuse Act 1990" (Storbritannia). Vi vil rapportere alle slike brudd til de aktuelle politimyndigheter, og vi vil samarbeide med disse myndighetene for å avsløre din identitet. Ved et slikt brudd, opphører din rett til å bruke vårt nettsted umiddelbart.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tap eller skader forårsaket av et distribuert denial-of-service angrep, virus eller annet teknologisk skadelig materiale kan infisere ditt datautstyr, dataprogrammer, data eller annet materiale som følge av din bruk av vår nettside eller nedlasting av materiale som er lagt på den, eller på hvilken som helst nettside knyttet til den.

7. TREDJEPARTER

Som en service til våre kunder, kan det hende at nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder eller materiale som er utenfor vår kontroll. Som referanse; vi er ikke ansvarlig for disse nettstedene eller materialet på dem, og trenger ikke gjennomgå eller godkjenne dem. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innholdet på slike nettsteder eller for noen skade, tap eller krenkelser som skyldes eller påstås å være forårsaket i forbindelse med bruk av eller tillit til slik annonsering, innhold, produkter, materialer eller tjenester tilgjengelig på slike eksterne nettsteder eller ressurser.

8. BESTILLINGER

Alle bestillinger er gjenstand for aksept og tilgjengelighet. Dersom varene bestilt ikke er tilgjengelig, vil du bli varslet via e-post (eller på annen måte hvis en e-postadresse ikke er gitt), og du vil ha muligheten til å enten vente til produktet er tilgjengelig eller å avbryte bestillingen din.

Alle bestillinger fra deg vil bli behandlet som et tilbud om å kjøpe varer eller tjenester fra oss, og vi har rett til å avvise slike tilbud til enhver tid. Du erkjenner at en automatisk bekreftelse på bestillingen din kan du få fra oss ikke ansees som aksept av tilbudet om å kjøpe varer eller tjenester annonsert på nettstedet. En kontrakt mellom deg og oss vil skje når vi (i) belaster betalingskortet ditt, eller PayPal-kontoen eller (ii) sender varene til deg, eller starter tjenesten, der det som kommer først gjelder. Vi vil sende deg en e-post som bekrefter at kontrakten er konkluderte ("Dispatch Bekreftelse"). Avtalen skal dekke disse varene eller tjenestene som vi har bekreftet at vi vil levere via "Dispatch Bekreftelse" (utsendelses-epost). Vi skal ikke være forpliktet til å framskaffe noen andre varer eller tjenester som kan ha vært en del av bestillingen, fram til levering av slike varer eller tjenester har blitt bekreftet i en egen utsendelses-epost.

Vi vil ta alle rimelige forholdsregler, så langt vi kan, for å holde detaljer om din bestilling og betaling trygg, men i fravær av uaktsomhet fra vår side kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap du lider hvis en tredjepart anskaffer uautorisert tilgang til informasjon du oppga gjennom bruk eller bestilling fra nettsiden.

Produktene som selges på nettsiden er ikke tilgjenglig for videresalg eller distribusjon. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre og / eller stenge kontoer der vi mener de bestilte produkter er i strid med denne bestemmelsen.

Du vil ta ansvar for produktene så snart de har blitt levert til leveringsadressen du oppga når du bestilte produktene. Vi tar ikke ansvar hvis du oppgir feil leveringsadresse, eller hvis du henter produkter fra leveringsadressen du har oppgitt.

9. RETUR- OG ANGRERETT

Hvis du har kjøpt varer eller tjenester som en forbruker (dvs. For privat bruk, i motsetning til foretningsbruk), vennligst merk at du har en angrerett på 14 dager fra den dagen du fysisk mottar varen(e).

Hvis du ønsker avbryter en kontrakt i henhold til denne paragrafen, vennligst se vår retur-policy.

10. PRIS OG BETALING

Alle priser som vises på nettsiden er eklusive moms og tollavgifter (hvor gjeldende) på dagens rente, og er korrekte på publiseringstidspunktet. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene til enhver tid og uten varsel (endringene gjelder ikke de bestillingene som vi har sendt deg en ordrebekreftelse på).

Hvis leveringsadressen er i Storbritannia, blir du ikke belastet deg ekstra skatter. Hvis du bestiller for en sum over 350 kroner vil du bli belastet toll og avgifter (inkludert moms). Per idag er tollavgiften i Norge 10.7% og moms er 14% for mat (inkludert kosttilskudd) og 25% for ikke mat. Alle slike merkostnader vil bli betalt av deg. Vi anbefaler at du tar kontakt med ditt lokale tollsted for mer informasjon.

Betaling kan gjøres ved hjelp av noen godkjente kreditt- eller debetkortselskap, Klarna eller via din PayPal-konto. Betaling vil bli belastet din konto før vi sender dine varer eller utfører tjenester.

I det usannsynlige tilfellet at den prisen som er oppgitt i kassen er feil, og vi oppdager dette før vi aksepterer bestillingen i henhold til punkt 9, er vi ikke forpliktet til å selge varene til deg til den prisen vist. Vi prøver alltid å sørge for at prisene på varene som vises på vår nettside er nøyaktig, men dessverre kan feil noen ganger forekomme. Hvis vi oppdager en feil i prisen på varene du har bestilt, vil vi varsle deg så snart som mulig og gi deg muligheten til godta bestillingen til korrekt pris eller avbryte den. Hvis du avbryter bestillingen og du allerede har betalt for varene (men de har ennå ikke sendt), så vil du få full refusjon.

Du bekrefter at kredittkort, debetkort eller PayPal-konto som brukes er ditt. Alle kreditt / debetkortholdere er underlagt valideringskontroller og autorisasjon av kortutsteder. Dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen, eller av annen grunn ikke ønsker å godkjenne den, vil vi ikke være ansvarlig overfor deg for noen forsinkelse eller uteblitt levering.

Hvis bankkort eller kreditkortbetalingen din ikke godkjennes, uansett grunn, reserverer vi oss retten til å forsøke å gjennomføre betalingen på nytt. Vi gir deg varsel minimum 48 timer før ethvert forsøk på å gjenta betaling, ved å sende email til emailadressen du har oppgitt. Hvis du ikke ønsker å forsøke å gjennomføre betalingen på nytt, må du kansellere orderen din innen 48 timer etter vi har sendt nevnte email.

Vi gir deg muligheten til å bruke rabattkoder i samsvar med kodens vilkår og betingelser, som kan omfatte forhold som gjelder din rett til å bruke dem, og en maksimal ordreverdi. Les disse vilkårene før du bestiller. Vi forbeholder oss retten til å avvise eller kansellere ordre som ikke oppfyller disse betingelsene, selv om kreditt eller debetkort har blitt belastet. Hvis det er uoverensstemmelser mellom vilkår og betingelser for rabattkoder/tilbud og disse vilkårene og betingelsenee, gjelder vilkår for rabattkodene/tilbudet. En kopi av rabattkodsvillkår kan fås ved e-post eller ved å ringe kundeservice på:

feedback@myprotein.com

Tel: 0044 845 094 9889

11. IMMATERIELLE RETTIGHETER

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett, varemerker, databaser og andre immaterielle rettigheter, og du erkjenner at materialet og innholdet som leveres som en del av nettstedet skal forbli hos oss eller våre lisensgivere.

Du kan hente og vise innholdet på nettstedet på en dataskjerm, lagre slikt innhold i elektronisk form på harddisken (men ikke på en server eller annen lagringsenhet koblet til et nettverk) eller skrive ut en kopi av slikt innhold til personlig, ikke-kommersiellt bruk, forutsatt at du ikke fjerner eventuelle merknader om opphavsrett og eierskap. Du kan ellers ikke reprodusere, endre, kopiere eller distribuere eller bruke til kommersielle formål, noe av materialet eller innholdet på nettstedet.

12. ANSVAR

LEVERANSE AV VARER

(a) I henhold til paragraf 14 (b), hvis vi ikke oppfyller disse betingelsene, skal vi bare være ansvarlig overfor deg for tap du lider på grunn av vår manglende overholdelse (enten det oppstår i kontrakten, tort (inkludert uaktsomhet), brudd på lovbestemt plikt eller annet), som er en tydelig konsekvens av en slik feil.

(b) Ingenting i disse vilkårene skal utelukke eller begrense vårt ansvar for:

(ii) svindel eller misrepresentasjon;

(iii) eventuelle brudd på forpliktelsene i henhold til nr 12 av "kjøpsloven 1979" (Storbritannia) eller § 2 i "Supply of Goods and Services Act 1982" (Storbritannia);

(vi) eventuelle andre forhold som det ville være ulovlig for oss å ekskludere eller forsøk på å ekskludere vårt ansvar.


BRUK AV DETTE NETTSTEDET

Siden er gitt på en "som den er" og "som tilgjengelig"-basis uten garantier, direkte eller indirekte, i forhold til sitt bruk. Du er klar over at vi ikke kan garantere, og kan ikke være ansvarlig for sikkerheten eller integriteten til nettstedet og informasjon du oppgir. Denne risikoen bærer du i forbindelse med bruk av internett.br>

Selv om vi vil prøve å sikre at materialet som er tilgjengelig på nettstedet er korrekt, nøyaktig og av høy kvalitet, vi kan ikke ta ansvar hvis dette ikke er tilfellet. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler eller for de resultatene som oppnås ved bruk av slik informasjon eller for eventuelle tekniske problemer som kan oppstå med nettstedet. Hvis vi får informasjon om eventuelle feil i materialet på dette nettstedet, vil vi prøve å rette opp dette så snart vi kan

  • Vi fraskriver oss spesielt alle forpliktelser knyttet til følgende:
  • Nettstedets inkompatibilitet med noe av ditt utstyr, programvare eller komunikasjonsutstyr;
  • Tekniske problemer, inkludert feil eller brudd med nettstedet;
  • uegnet, upålitelighet eller unøyaktighet på nettstedet, og
  • Hvis nettstedet som ikke oppfyller dine krav.

I den grad gjeldende lov tillater, samtykker du i at vi ikke skal være ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for eventuelle følgeskader eller tilfeldige skader (som begge begrepene inkluderer, uten begrensning, rent økonomisk tap, tap av fortjeneste, tap av omsetning, tap av forventede besparelser, bortkastet utgifter, tap av personvern og tap av data) eller andre indirekte, spesielle eller skadeserstatning som følge av eller relatert til din bruk av nettsiden

13. FRISTILLING

Dersom noen av reglene nevnt her er ulovlige vil kun denne regelen regnes som ikke bindene og eksludert fra dette dokumentet, men det vil ikke påvirke andre regler og vilkår.

14. FRASKRIVELSE

Ingen fritakelse av oss skal tolkes som et avkall på noen fortsettende eller etterfølgende brudd på noen bestemmelse.

15. HELE AVTALEN

Disse vilkårene utgjør hele grunnlaget for en kontrakt mellom deg og oss.

16. LOV OG JURISDIKSJON

Disse vilkårene skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i England og Wales, og eventuelle tvister eller konflikter skal avgjøres bare av engelske domstoler.

17. MYPROTEIN ONLINE PRICE BEATER

Det må være den samme kvalitet på ingrediensene.

Prisen må være i norske kroner.

Vi må være i stand til å bekrefte tilbudet.

Produktet må være på lager og klar til å sendes samme dag til lavere på nettstedet med lavere pris. Restordrer vil ikke bli matchet og vi matcher ikke prisene på varer som er utsolgt.

Produktet må være et nytt produkt, ikke inkludert i salg og ikke til redusert pris på grunn av skade eller på grunn av at varen er utgått på dato.

Kuponger eller rabattkoder kan ikke brukes under prissammenligningen.

Prissammenligningen må fullføres før du bestiller produktet fra oss. Ingen price matching vil bli gjort i ettertid.

8. Vi forbeholder oss retten til å ekskludere speialtilbud.

Vi kan bare prissammenligne enkeltprodukter og ikke en kombinasjon av produkter.

Selskapet må ha vært i drift i minst 6 måneder, og må være i stand til å ta betaling online.

Produktet må være likt-for-likt (størrelse, smak og kvalitet). 'Pro rata' prissammenligningere gjelder bare etter vårt skjønn

Vi forbeholder oss retten til ikke å prissammenligne hvis vi vet at matchen ikke er sammenlignbar eller rettferdig

Vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake denne tjenesten når som helst og uten forvarsel.

Vi kan ikke prissammenligne Myproteinprodukter fra tredjepartsleverandører.

Vår avgjørelse er endelig.

18. TILBAKEMELDINGER

Hvis du sende inn en anmeldelse eller tilbakemelding, gir du oss en ikke-eksklusiv, royalty-fri, evigvarende, ugjenkallelig, og fullt underlisensierbar rett til å bruke, reprodusere, modifisere, tilpasse, publisere, oversette, skape avledede arbeider fra, distribuere og vise slikt innhold over hele verden i alle medier.

Du gir Myprotein og dens under rettighetshaverne rett til å bruke navnet som du oppgir i forbindelse med slike innsendelser, hvis vi ønsker.

Du samtykker i å utføre all videre virker nødvendig å perfeksjonere.

Du godtar å frafalle din rett til å bli identifisert som forfatter av slikt innhold og fraskriver din rett til å protestere mot nedsettende behandling av slikt innhold.

Du godtar å gjennomføre alle handlinger av de overnevnte rettigheter gitt av deg til Myprotein, herunder gjennomføring av gjerninger og dokumenter, på anmodning fra Myprotein.

Du garanterer at du eier eller på annen måte kontrollerer alle rettigheter til innholdet du oppga; på det tidspunktet innholdet sendes til Myprotein:

Innholdet og materialet er korrekt;

Bruk av innhold og materiale du sender ikke bryter gjeldende Myprotein retningslinjer og vil ikke føre til skade av noen person eller enhet (herunder at innholdet eller materialet ikke er ærekrenkende). Du godtar å beskytte Myprotein for alle krav fremsatt av en tredjepart mot Myprotein som oppstår på grunn av eller i forbindelse med brudd på noen av disse garantiene.

Vinnere av anmeldelseskampanjer vil bli varslet via e-post.

19. HENVISNINGSORDNING

I henhold til vilkårene som er beskrevet nedenfor, kan du tjene "kreditt" for bruk på dette nettstedet ved å henvise til en ny(e) kunde(r) til oss gjennom vår henvisningsordning ved å dele henvisningslinken og/eller henvisningskoden vi gir til deg ("henvisningsordningen"). Du er bare kvalifisert til å delta som en "referent" i denne henvisningsordningen hvis du tidligere har lagt inn en bestilling på nettsiden.

En ny kunde er en fysisk person som ikke tidligere har lagt inn en bestilling hos oss (en "henvist person"). Hvis den henviste personen har en konto på nettsiden, men ikke har tidligere lagt inn en bestilling på nettsiden har de da bare rett til å delta i henvisningsordningen gjennom "henvisningslinken". Hvis den henviste personen allerede har en konto på nettsiden vil de så ikke være i stand til å delta i henvisningsordningen ved å bruke en 'henvisningskode' (uavhengig av om de tidligere har lagt inn en bestilling).

Hvis henvist person har klikket gjennom din henvisningslink, vil rabattkoden automatisk bli brukt i kassen. Hvis den henviste person bruker en henvisningskode, må den henviste person taste inn denne koden i kassen.

Tilbudet/koden som den henviste personen får benytte seg av kan ikke brukes sammen med andre tilbud, inkludert koder.

For å unngå tvil, kreditt generert fra henvisningsordningen kan bare bli brukt på nettsiden, og verken du eller den henviste person har rett til å motta betaling av noe slag med hensyn til kreditt. Kreditten kan ikke løses inn i kontanter. Kreditt som står til din henvisningsordningskonto kan ikke overføres på noen måte.

Du vil motta den aktuelle kreditten på kontoen din 3 dager etter utsendelse av den henviste persons ordre. Hvis den henvist personen avbryter sin ordre for hvilken som helst grunn innen 3 dager etter at den ble sendt, vil du ikke kvalifisert for kreditt. Du vil motta kreditt i standardvalutaen til nettsiden.

Enhver kredit opptjent gjennom henvisningordningen som ikke har vært brukt innen 12 måneder fra datoen for opptjening vil utløpe.

Den henviste personen må legge inn en bestilling med en verdi på minst den minimumsverdien som er oppgitt på nettstedet til enhver tid.

Abonnementsprodukter er unntatt fra henvisningsordningen. Hvis du deltar i henvisningsordningen, vil du ikke være i stand til å delta i noen affiliate-ordninger, cash-back tilbud og/eller andre kampanjer av denne art.

Vi kan, etter eget forgodtbefinnende, ta ut kreditt generert fra henvisningsordningen når som helst hvis vi tror eller mistenker at din bruk av henvisningsordningen er uredelig, villedende eller i strid med disse vilkårene.

Back to top